Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ξεφτιλίζουν μέχρι και τη FIFA

Ξεφτιλίζουν μέχρι και τη FIFA
Σάββατο, 8 Σεπτεμβρίου 2018 - 17:12
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Δυνατό «καμπανάκι», σύμφωνα με πληροφορίες, χτύπησε η FIFA στους τρεις ξένους αρχιδιαιτητές, πιο συγκεκριμένα στους Περέιρα, Μαρίν και Λίντμπεργκ και άρον άρον συνήλθαν από τον... λήθαργο, αποφασίζοντας να λάβουν μέτρα. Ουσιαστικά έχουμε να κάνουμε με μια... φούσκα, καθώς τις δυο πρώτες αγωνιστικές υπήρξαν κακές διαιτησίες, οι οποίες πέρασαν απαρατήρητες από την ΚΕΔ, άρα ελήφθησαν αποφάσεις με δυο μέτρα και δυο σταθμά!

Από την μια, την Τετάρτη 05/09, η ΚΕΔ μας πληροφόρησε ότι «σημειώθηκε ανεπαρκές επίπεδο απόδοσης, αναλυτικότερα σε 4 αγώνες της 1ης αγωνιστικής και 2 αγώνες της 2ης αγωνιστικής», όμως από την άλλη «ένας Βοηθός Διαιτητής αποκλείστηκε από τους πίνακες, ενώ η διάρκεια του αποκλεισμού τριών (3) άλλων Διαιτητών θα αξιολογηθεί εντός των ημερών». Η πρόσθεση δεν βγαίνει, σε έξι αγώνες δεν πήγαν καλά οι διαιτητές, όμως τιμωρούνται τέσσερις!

Από την άλλη πλευρά, ξεφτιλίζουν μέχρι και τη FIFA που ζήτησε σκληρές τιμωρίες. Ο μόνος που την πλήρωσε ακριβά είναι ο βοηθός Καμπούρης (Εύβοιας), ο οποίος καρατομήθηκε από τους πίνακες (μέχρι νεωτέρας), επειδή ο παρατηρητής διαιτησίας του αγώνα Πανιώνιος-ΠΑΟΚ 0-1, Τεροβίτσας (Αιτ/νιας) του χρεώνει δυο λάθος οφσάιντ, με μεγαλύτερο το ακυρωθέν γκολ του Ακπόμ.

Παράλληλα, η ΚΕΔ αποφάσισε να τιμωρήσει και τρεις διαιτητές, τους οποίους, όπως και τον Καμπούρη, επίσης δεν κατονομάζει. Όμως, σύμφωνα με πληροφορίες είναι ο Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), επειδή στο ματς Ξάνθη-Παναθηναϊκός 0-1 είχε απόδοση για 7.4 και κάτω, επειδή, σύμφωνα με τον παρατηρητή Ταπατζά (Θράκης) δεν καταλόγισε πέναλτι υπέρ των «πρασίνων» σε ανατροπή του Χηατζηγιοβάνη από τον Σιλά, τον οποίο έπρεπε να αποβάλει, όπως μετά έπρεπε να δείξει κόκκινη και στον Ινσούα.

Ο δεύτερος που θα... τιμωρηθεί, πάντα σύμφωνα με πληροφορίες, είναι ο Κουτσιαύτης (Αρτας), επειδή στο παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής μεταξύ ΠΑΟΚ-Αστέρα Τρίπολης 1-0 αλλοίωσε το αποτέλεσμα του αγώνα με το ανύπαρκτο πέναλτι στον Πρίγιοβιτς.

Ο τρίτος που θα ...τιμωρηθεί είναι ο Φωτιάδης (Καστοριάς), όμως ο λόγος είναι σούπερ σκάνδαλο. Θα... τιμωρηθεί για το αναμφισβήτητο πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα! Φοβερό!!! «Μαγική εικόνα», σύμφωνα με πληροφορίες αποτελεί, η έκθεση του παρατηρητή Τάσου Κάκου (Κέρκυρας) και απορούμε πως συμφωνεί η ΚΕΔ!!!

Αντίθετα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, κανένα πρόβλημα για τους Κουμπαράκη, Τζιώτζιο (Θράκης) που δεν έδωσαν πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού στο ματς με το Λεβαδειακό, για τον Δημητριάδη (Καστοριάς) που έκοψε (ΟΛυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα 5-0) τον Τσιμίκα που καλύπτονταν κατά τρία μέτρα, όπως επίσης και τον Παπαδόπουλο (Μακεδονίας) που, με το ανύπαρκτο πέναλτι στον Μάνταλο (Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ 0-1) όχι μόνο αλλοίωσε το αποτέλεσμα αλλά ξεσηκώθηκε και ο σάλος για τη διαιτησία!

Ψιτ, σας βλέπουν...

Διαβάστε επίσης

Το σχέδιο πέτυχε...

Το σχέδιο πέτυχε...

Οι Γιαννιώτης, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης και Βούκοβιτς επέστρεψαν στον Ολυμπιακό, έχοντας εμπειρίες και παιχνίδια στα πόδια τους και αυτό είχε ευεργετικά αποτελέσματα!