Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παντού στην Ελλάδα είναι περισσότεροι οι Ολυμπιακοί! (vid)

Παντού στην Ελλάδα είναι περισσότεροι οι Ολυμπιακοί! (vid)
Σάββατο, 8 Σεπτεμβρίου 2018 - 18:47

Στη Θεσσαλονίκη είναι ο Αλέξης Τσίπρας για την ΔΕΘ. Το μεσημέρι βρέθηκε σε αρκετά από τα περίπτερα της Έκθεσης. Σε ένα από αυτά συνάντησε μικρά παιδιά. Κι όταν τα ρώτησε τι ομάδα είναι, πήρε τη φυσιολογική απάντηση από το καθένα...

«Ολυμπιακός είμαι...» του απάντησαν, διαδοχικά, το ένα μετά το άλλο.. Μάλλον αυτή η απάντηση τον πείραξε! Βλέπετε του δημιουργήθηκε η απορία και ρώτησε ξανά: «Μα καλά, στη Θεσσαλονίκη, Ολυμπιακοί;»

Αν δεν το έχει καταλάβει, αυτό που είπαν τα παιδιά αυτά είναι η αλήθεια. Παντού σε αυτή τη χώρα, σε κάθε σημείο, σε κάθε άκρη της, όπου κι αν κοιτάξεις και ρωτήσεις Αλέξη, η απάντηση θα είναι η ίδια. Περισσότεροι είναι οι Ολυμπιακοί! Παντού! Αυτή είναι η πραγματικότητα!

Ίσως και να μην το ξέρεις... Δεν προκαλεί εντύπωση αυτό! Όταν ήσουν δημοτικός σύμβουλος στην Αθήνα, πριν από αρκετά χρόνια, θα έπρεπε να είχες ασχοληθεί με το θέμα. Να μετρήσεις και να δει ότι είναι περισσότεροι οι Ολυμπιακοί στην πόλη της ομάδας του, αφού είναι γνωστό πώς συμπαθείς τον Παναθηναϊκό!

Και τώρα, όμως, στην πόλη της νέας σου ομάδας πάλι Ολυμπιακούς βλέπεις. Όπου κι αν πας θα το καταλαβαίνεις. Η Ελλάδα είναι κατακόκκινη για τον Ολυμπιακό, μην πάει αλλού το μυαλό σου!

Το σίγουρο είναι ένα... Θα καταλάβει καλά ο Αλέξης πόσοι είναι οι οπαδοί του Ολυμπιακού στις εκλογές. Εκεί θα αντιληφθεί την πραγματικότητα πολύ καλά. Εξάλλου, κοντά είναι κι αυτές!

Διαβάστε επίσης

Επεισόδια στο Περιστέρι (pic)

Επεισόδια στο Περιστέρι (pic)

Ανταλλαγή φωτοβολίδων ανάμεσα σε λίγους οπαδούς Ατρομήτου και Παναθηναϊκού. Το φιλικό διεκόπη, ο Βασιλειάδης τα βλέπει; Και τι θα κάνει τώρα;

Ξεφτιλίζουν μέχρι και τη FIFA

Ξεφτιλίζουν μέχρι και τη FIFA

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία ζήτησε σκληρές τιμωρίες, όμως διέγραψαν μόνο τον βοηθό Καμπούρη (Εύβοιας) ενώ έκαναν... χάρες σε διαιτητές και προανήγγειλαν ...δήθεν τιμωρίες.

Το σχέδιο πέτυχε...

Το σχέδιο πέτυχε...

Οι Γιαννιώτης, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης και Βούκοβιτς επέστρεψαν στον Ολυμπιακό, έχοντας εμπειρίες και παιχνίδια στα πόδια τους και αυτό είχε ευεργετικά αποτελέσματα!