Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι Ιταλοί αποθεώνουν τον Φορτούνη!

Οι Ιταλοί αποθεώνουν τον Φορτούνη!
Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου 2018 - 12:20

Ο Κώστας Φορτούνης έχει ξεκινήσει ιδανικά τη φετινή σεζόν, με τα 4 γκολ και τις 4 ασίστ του στις πρώτες 7 επίσημες αναμετρήσεις του με τον Ολυμπιακό και την Εθνική Ελλάδος να το αποδεικνύουν.

Ο ηγέτης του Θρύλου αλλά και της «γαλανόλευκης» εντυπωσίασε στη νίκη του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος κόντρα στην Εσθονία με 1-0, όπου σημείωσε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης.

Μάλιστα, αυτή του η νέα εκπληκτική εμφάνιση δημιούργησε… ανησυχία στην Ιταλία και στη Μίλαν. Πιο συγκεκριμένα, ιταλική ιστοσελίδα, «milannews24.com», που ασχολείται με το ρεπορτάζ των «ροσονέρι» αποθεώνει με άρθρο της τον Κώστα Φορτούνη.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, οι αμυντικοί της Μίλαν, αλλά και ο Γκατούζο θα πρέπει να προσέξουν πολύ τον μεσοεπιθετικό των Πειραιωτών στις αναμετρήσεις τους με τον Θρύλο για το Europa League.

Αναλυτικά, αναφέρεται στο εν λόγω δημοσίευμα:

«Δεν έρχονται καλά νέα από την Εσθονία, όπου η Ελλάδα νίκησε 1-0. Το καθοριστικό γκολ το πέτυχε ο Κώστας Φορτούνης, ένας ταλαντούχος παίκτης του Ολυμπιακού, που βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με τους «ροσονέρι». Ο Φορτούνης έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι και ενέπνευσε την Εθνική Ελλάδας στο επιθετικό σκέλος. Διαθέτει μεγάλη εμπιστοσύνη στα πόδια του και έχει τον τρόπο να σημειώνει γκολ. Πέρυσι πέτυχε 11 γκολ, ενώ δύο χρόνια πριν έφτασε τα 21 γκολ, ρεκόρ στην Ελλάδα για κάποιον ποδοσφαιριστή που η θέση του δεν είναι στράικερ. Ίσως ο Ρομανιόλι και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να τον προσέξουν περισσότερο στις αναμετρήσεις του Europa League».

Διαβάστε επίσης

Φανταστικός Καμαρά (pic)

Φανταστικός Καμαρά (pic)

Ο μέσος του Ολυμπιακού από τη Γουινέα ξεχώρισε στο ντεμπούτο του με την εθνική ομάδα της χώρας του, λαμβάνοντας άκρως θετικά σχόλια από τους συμπατριώτες του.

Ανεβάζει συνεχώς στροφές ο παικταράς!

Ανεβάζει συνεχώς στροφές ο παικταράς!

Ο Γιάγια Τουρέ ακολούθησε μέρος της προπόνησης μαζί με την υπόλοιπη ομάδα και δείχνει αποφασισμένος να κάνει τα πάντα, ώστε να βρεθεί άμεσα στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς.