Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Φανταστικός Καμαρά (pic)

Φανταστικός Καμαρά (pic)
Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου 2018 - 12:58

Το ντεμπούτο του με την εθνική Γουινέας πραγματοποίησε τη χθεσινή ημέρα, Κυριακή (09/09) ο Μαντί Καμαρά στο ματς με την Κεντροαφρικανική Δημοκρατία.

Μάλιστα, ο μέσος του Ολυμπιακού αγωνίστηκε βασικός και βοήθησε την ομάδα του να πάρει τη νίκη με 1-0, με την εμφάνισή του να λαμβάνει άκρως θετικά σχόλια από τους συμπατριώτες του.

Ο Καμαρά συνεχίζει να εντυπωσιάζει και να αποδεικνύει ότι διαθέτει τεράστιο ταλέντο, έχοντας αφήσει πολύ μεγάλες προσδοκίες για το μέλλον.

Ο νεαρός μέσος των Πειραιωτών ανάγκασε μετά από τους φίλους του Ολυμπιακού και τους συμπατριώτες του να παραμιλούν… με τις ικανότητές του, οι οποίοι μάλιστα έχουν ξεκινήσει να βάζουν αφίσες του Μαντί στη χώρα τους.

Μάλιστα, κάποιοι φίλοι της Γουινέας, φωτογραφήθηκαν, γράφοντας πάνω στα σώματά τους το όνομα του Μαντί, δείχνοντας έτσι την αναγνώρισή τους στο τεράστιο ταλέντο του.

Διαβάστε επίσης

Ανεβάζει συνεχώς στροφές ο παικταράς!

Ανεβάζει συνεχώς στροφές ο παικταράς!

Ο Γιάγια Τουρέ ακολούθησε μέρος της προπόνησης μαζί με την υπόλοιπη ομάδα και δείχνει αποφασισμένος να κάνει τα πάντα, ώστε να βρεθεί άμεσα στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς.

Οι Ιταλοί αποθεώνουν τον Φορτούνη!

Οι Ιταλοί αποθεώνουν τον Φορτούνη!

Ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού συνεχίζει να εντυπωσιάζει τη φετινή χρονιά με τις εμφανίσεις του, με ιταλική ιστοσελίδα που ασχολείται με το ρεπορτάζ της Μίλαν, να τον εκθειάζει.