Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Bελτιώθηκε και γύρισε αποφασισμένος να καθιερωθεί στον Θρύλο

Bελτιώθηκε και γύρισε αποφασισμένος να καθιερωθεί στον Θρύλο
Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2018 - 12:32

Είναι ένας από τους παίκτες που έχουν εντυπωσιάσει από την αρχή της φετινής προετοιμασίας του Ολυμπιακού.

Ο λόγος για τον Κώστα Τσιμίκα, ο οποίος επέστρεψε στον Ολυμπιακό, έχοντας παραστάσεις από το ολλανδικό πρωτάθλημα και τη Βίλεμ, κάτι το οποίο όπως φαίνεται του έκανε πολύ καλό.

Ο νεαρός αμυντικός έχει γυρίσει στους «ερυθρόλευκους», πολύ βελτιωμένος, με τη δουλειά που έχει κάνει να είναι φανερή και μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Ο 22χρονος είναι εξαιρετικός στα πρώτα ματς των Πειραιωτών για τη φετινή σεζόν, έχοντας κερδίσει με το σπαθί του θέση στο βασικό σχήμα, ικανοποιώντας τις απαιτήσεις του Πέδρο Μαρτίνς.

Μάλιστα, όπως φαίνεται, η ικανοποίηση του Πορτογάλου κόουτς αλλά και όλων στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο είναι πολύ πιθανό να οδηγήσουν στην ανανέωση του συμβολαίου του, με καλύτερες αποδοχές για τα επόμενα χρόνια. Ο Τσιμίκας, λοιπόν, έχει πλέον τη ψυχολογία και είναι αποφασισμένος να καθιερωθεί στο υψηλότερο επίπεδο και στον Ολυμπιακό.

Οι εντυπωσιακές του εμφανίσεις συνεχίστηκαν και με την εθνική Ελπίδων, όπου με τη λάμψη και το δικό του γκολ κατάφερε η «γαλανόλευκη» να πάρει τη νίκη με 2-1 κόντρα στην Τσεχία.

Το πιο σημαντικό, όμως, είναι ότι ο ίδιος ο παίκτης έχει κρατήσει χαμηλά την μπάλα και δε σταματάει να δουλεύει, ώστε να βελτιώσει ακόμη περισσότερο το παιχνίδι του και να βοηθήσει έτσι την ομάδα του, αλλά και την εθνική.

Διαβάστε επίσης

Το μυαλό στον Αστέρα...

Το μυαλό στον Αστέρα...

Ο Ολυμπιακός ανεβάζει... στροφές, με την επιστροφή των πρώτων διεθνών, για το ματς με τους Αρκάδες για το ελληνικό πρωτάθλημα.