Ντουντούκα
Ο Λ Υ Μ Π Ι Α Κ Ο Σ
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Ήταν όνειρο να υπογράψω στον Ολυμπιακό»

«Ήταν όνειρο να υπογράψω στον Ολυμπιακό»
Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2018 - 20:47

Λίγο πριν ολοκληρωθεί το φινάλε της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, ο Ολυμπιακός έκανε μια σπουδαία μεταγραφής με προοπτική. Απέκτησε τον 21χρονο Σέρβο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς. Με τον νεαρό διεθνή εξτρέμ να παραμένει στην Ραντνίτσκι, αλλά να αποτελεί μεγάλη επένδυση για τους «ερυθρολεύκους».

Ο ποδοσφαιριστής μίλησε στη σερβική εφημερίδα «Zurnal» αναφορικά με τη νέα σελίδα στην καριέρα του και την προοπτική που του ανοίγεται, λέγοντας πώς ήταν ένα μεγάλο όνειρο αυτό που πραγματοποιήθηκε. Αποκάλυψε, δε, ότι δεν μπορούσε να κοιμηθεί για 3 ημέρες, αφότου υπέγραψε.

Με τον νεαρό εξτρέμ να σχολιάζει αρχικά: «Ούτε σε όνειρο δεν είχα δει ότι τον Σεπτέμβριο θα ήμουν παίκτης του Ολυμπιακού. Δούλεψα πολύ σκληρά όλη τη σεζόν και μάλιστα το όνομά μου είχε ακουστεί για τον Ερυθρό Αστέρα ή την Παρτιζάν. Όταν μου παρουσιάστηκε η πρόταση από την Ελλάδα, τότε επέλεξα τον Ολυμπιακό, όπως θα έκανε ο καθένας στη θέση μου».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε σε πολλά θέματα και μίλησε για…

** την κλήση που δέχθηκε από τον μάνατζέρ του: «Όλα έγιναν πολύ γρήγορα και ξαφνικά. Με πήρε ο μάνατζέρ μου και είπε ότι αύριο πετάω για Ελλάδα και να υπογράψω στον Ολυμπιακό. Στην αρχή, νόμιζα ότι μου έκανε πλάκα. Ωστόσο, γρήγορα κατάλαβα ότι μιλούσε σοβαρά για μεταγραφή».

** τι του είπαν οι φίλοι του όταν έμαθαν ότι θα ταξιδέψει στην Ελλάδα για να υπογράψει στον Ολυμπιακό: «Κανείς δεν με πίστευε ότι θα πάω στον Ολυμπιακό. Για να είμαι ειλικρινής, ακόμη και σήμερα νομίζω ότι όλο αυτό ήταν ένα όνειρο που δεν έγινε πραγματικότητα. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ για τρεις ημέρες, αφότου υπέγραψα».

** το αν γνώρισε κάποιον από τον Ολυμπιακό: «Από την αρχή ήξερα πως δεν θα μπορούσα να μείνω στην ομάδα, καθώς υπέγραψα την τελευταία ημέρα των μεταγραφών και το ρόστερ είχε κλείσει. Η συμφωνία έκανε λόγο για δανεισμό από 6 μήνες ως ένα χρόνο, οπότε οι άνθρωποι της Ραντνίτσκι είπαν αμέσως το “ναι”. Δεν θα σήμαινε κάτι σε μένα να είμαι στις προπονήσεις για έξι μήνες, μέχρι να βρω τη θέση μου στο ρόστερ. Υπάρχει μία πιθανότητα να πάω στον Ολυμπιακό τον Ιανουάριο ή να συνεχίσω ως δανεικός, προκειμένου να είμαι έτοιμος να αγωνιστώ με τα ερυθρόλευκα».

** το γεγονός ότι θα συνεχίσει να αγωνίζεται στη Σερβία, παρότι έχει υπογράψει στον Ολυμπιακό: «Ξέρω ότι θα έχω μεγάλη πίεση, καθώς θα πρέπει να δείξω ότι είμαι έτοιμος να πάω στον Ολυμπιακό. Μου αρέσει αυτό, καθώς είμαι από τους παίκτες που τους αρέσει η πίεση».

Διαβάστε επίσης