Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Να καταλάβει ο κόσμος πόσο σημαντική είναι αυτή η προσπάθεια» (vids)

«Να καταλάβει ο κόσμος πόσο σημαντική είναι αυτή η προσπάθεια» (vids)
Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2018 - 20:09
Αρθρογράφος: Δημήτρης Κρούσκος
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΟΥΣΚΟΣ

Ο Ολυμπιακός πάντα είναι δίπλα σε όσους το έχουν ανάγκη. Ειδικά, όμως, σε αυτή την προσπάθεια είναι πρωτοστάτης. Όλοι όσοι είναι στο σύλλογο. Από τον ηγέτη του, τον Βαγγέλη Μαρινάκη, μέχρι και το τελευταίο στέλεχος της μεγαλύτερης ομάδας στην Ελλάδα.

Όπως έγινε την Παρασκευή το απόγευμα που οι Βασίλης Τοροσίδης, Ανδρέας Γιαννιώτης και Γιάννης Μασούρας βρέθηκαν στο κέντρο του Πειραιά, όπου έχει στηθεί το κέντρο Λήψης Δειγμάτων Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών της κλινικής ΡΕΑ.

Ο αρχηγός της εθνικής ομάδας τόνισε μεταξύ άλλων ότι: «Ο Ολυμπιακός δίνει πάντα το παρόν σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις, δείχνοντας το κοινωνικό του πρόσωπο, πόσο μάλλον σε μια τόσο πολύ σημαντική εκδήλωση για όλον τον κόσμο. Εμείς με τη σειρά μας κάναμε το καθήκον μας, το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε. Να γίνουμε κι εμείς δότες! Ελπίζω να το δει όλος ο κόσμος, να καταλάβει πόσο σημαντικό είναι για κάποιους ανθρώπους οι οποίοι υποφέρουν και να δώσουν κι εκείνοι 1-2 λεπτά από τη ζωή τους και να γίνουν κι εκείνοι δότες».

Με τον Ανδρέας Γιαννιώτη να συμπληρώνει: «Το βραχιόλι που φοράω είναι ίσως το πιο σημαντικό βραχιόλι. Θεωρώ πως είναι μια πάρα πολύ σωστή κίνηση. Ελπίζω να βοηθάει ολοένα και περισσότερος κόσμος σ’ αυτήν την προσπάθεια που γίνεται. Ελπίζουμε να έχει όλο αυτό μεγάλη ανταπόκριση, γιατί μπορούμε να βοηθήσουμε κάποιον συνάνθρωπό μας».

Όσον αφορά στον Γιάννη Μασούρα, ο νεαρός αμυντικός σχολίασε: «Ο Ολυμπιακός στηρίζει πάντα τέτοιου είδους πρωτοβουλίες και νομίζω πως αυτό φαίνεται. Θεωρώ πως ο καθένας μας μπορεί να γίνει δότης μυελού των οστών και να σώσει ζωές».

Τέλος, από τη δική της πλευρά, η πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας (ΟΠΑΝ) του δήμου Πειραιά Σταυρούλα Αντωνάκου επισήμανε μεταξύ άλλων πώς: «Πάντα επικροτούμε τέτοιες πρωτοβουλίες».

Διαβάστε επίσης