Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γίνεται ξανά απόρθητο κάστρο...

Γίνεται ξανά απόρθητο κάστρο...
Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2018 - 21:46
Αρθρογράφος: Δημήτρης Γρηγορόπουλος
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ

Πράσινα φοράει η Μπέτις οπότε... μάλλον δεν είναι τυχαίο που ο πρόεδρός της, Μιγκέλ Χάρο, δήλωσε πως στο Καραϊσκάκη θα υπάρχουν περίπου 1000 υποστηρικτές της ομάδας του, οι οποίοι θα ακούγονται για 10.000... αν και τελικά πήραν μόλις 120 εισιτήρια!

Χιούμορ κάνουμε φυσικά με τα χρώματα της Μπέτις και τις δηλώσεις που έκανε ο πρόεδρός της, ο οποίος άλλωστε κατά τα άλλα μια χαρά τα είπε. Τι δήλωσε ο κ. Χάρο; «Ότι σε έδρες σαν κι αυτή του Ολυμπιακού θέλεις προσωπικότητα, σκληράδα και αντοχή» και ότι «θεωρώ ότι οι παίκτες μας θα καταφέρουν να μην επηρεαστούν από την ατμόσφαιρα και θα την απολαύσουν κιόλας»...

Να πληροφορήσουμε, πάντως, τον συμπαθή πρόεδρο της Μπέτις ότι ο Ολυμπιακός προέρχεται από δυο συνεχόμενες νίκες στα εντός έδρας παιχνίδια του στην Ευρώπη, κάτι που δεν είχε συμβεί τα τρία προηγούμενα χρόνια. Το Καραϊσκάκη έχει αρχίσει να γίνεται ξανά απόρθητο κάστρο για τους αντίπαλους του Ολυμπιακού και πλέον δεν θα περνάει κανείς εύκολα απ' αυτό.

Να θυμίσουμε ότι την προηγούμενη τριετία σε 16 ευρωπαϊκά παιχνίδια οι Πειραιώτες είχαν 4 νίκες, 6 ισοπαλίες και 6 ήττες μέσα στην έδρα τους. Φέτος έχουν ξεκινήσει με δυο συνεχόμενες νίκες, κάτι που επαναλαμβάνουμε ότι δεν είχε συμβεί ποτέ μέσα στην προηγούμενη τριετία και περιμένουν την Μπέτις για να τις κάνουν τρεις! Κι ας ξέρουν οι Ισπανοί ότι όποτε ο Θρύλος παίρνει φόρα δύσκολα σταματάει...

Διαβάστε επίσης

Τρέλα για τα «μαγικά χαρτάκια»!

Τρέλα για τα «μαγικά χαρτάκια»!

Εάν δεν σπεύσετε την Τετάρτη το πρωί -στις 10:00 ανοίγουν τα εκδοτήρια- δεν θα βρείτε εισιτήριο για το ματς με την Μπέτις, καθώς τα εναπομείναντα είναι λίγα!