Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νάτχο έτοιμος για... κατοστάρα!

Νάτχο έτοιμος για... κατοστάρα!
Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2018 - 08:14

Με μία γκολάρα στο 90’+2, ο Μπίμπαρς Νάτχο «χάρισε» τη νίκη (2-1) στον Ολυμπιακό την Κυριακή, κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την τρίτη αγωνιστή στη Super League. Ο Ισραηλινός μέσος απέδειξε σε λίγα λεπτά την ποιότητα του, πράγμα που θέλει να κάνει και στο Europa League τη φετινή χρονιά. Ο 30χρονος χαφ, άλλωστε, έχει τεράστια εμπειρία στην Ευρώπη!

Όπως ενημέρωσε το gavros.gr, o 30χρονος χαφ διεκδικεί θέση στη βασική ενδεκάδα του Θρύλου κόντρα στην Ρεάλ Μπέτις στο «Ναό», για την πρεμιέρα στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Σε περίπτωση, λοιπόν, που «ερυθρόλευκος» παιχταράς σήμερα, Πέμπτη απέναντι στην ομάδα από την Ανδαλουσία, θα φτάσει τα 100 παιχνίδια στην Ευρώπη! Τι εννοούμε;

Ο αρχηγός της Εθνικής Ισραήλ μετρά 99 συμμετοχές σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις από το 2007, από τότε δηλαδή που έκανε το ντεμπούτο του με την Χάποελ Τελ Αβίβ κόντρα στην Γιασουχάρου Σοριμάχι, για τα προκριματικά του UEFA Cup. Τότε μάλιστα, ο Νάτχο είχε σκοράρει για το τελικό 3-0!

Πιο αναλυτικά, ο Νάτχο έχει αγωνιστεί έως σήμερα 14 φορές στο κύπελλο UEFA (έξι στα προκριματικά, οκτώ στην τελική φάση), 50 φορές στο Europa League (οκτώ στα προκριματικά, 42 στην τελική φάση) και 35 στο Champions League (έντεκα στα προκριματικά, 24 στην τελική φάση).

Γ.Κ.

Διαβάστε επίσης

«Έφτασε η ημέρα» (pic)

«Έφτασε η ημέρα» (pic)

Η ανάρτηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τη σημερινή (20/09) μεγάλη μάχη των Πειραιωτών κόντρα στη Μπέτις.

Θρύλος είσαι...

Θρύλος είσαι...

Το βράδυ της Πέμπτης (22:00 live από το gavros.gr/CS3) η Μπέτις θα μάθει κι αυτή τι σημαίνει Πειραιάς.