Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι αριθμοί της Νέας Σμύρνης

Οι αριθμοί της Νέας Σμύρνης
Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2018 - 08:22
Αρθρογράφος: Δημήτρης Γρηγορόπουλος
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ

Μικρό είναι το δείγμα, αλλά αν ρίξει κανείς μια ματιά στους αριθμούς του Πανιώνιου μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, το συμπέρασμα που θα βγάλει είναι ότι πολύ δύσκολα θα καταφέρει να κοντράρει στο παιχνίδι της Δευτέρας τον Ολυμπιακό...

Ο νεοσμυρνιώτες ξεκίνησαν το πρωτάθλημα με μια εντός έδρας ισοπαλία με τον ΟΦΗ (2-2), στη συνέχεια έχασαν από τον ΠΑΟΚ (0-1), ενώ την 3η αγωνιστική διασύρθηκαν από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (4-0). Σε αυτά τα τρία παιχνίδια ο Πανιώνιος έχει δημιουργήσει μόλις 28 τελικές προσπάθειες. Τις μισές απ' αυτές, μάλιστα, τις είχε στο ματς με τον ΟΦΗ! Απέναντι σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, δυο ομάδες δηλαδή που πάνω-κάτω έχουν παρόμοια δυναμική με τον Ολυμπιακό, η δημιουργία των «κυανέρυθρων» κυμάνθηκε σε πολύ χαμηλά επίπεδα και ουσιαστικά δεν έκαναν ούτε μια κλασική ευκαιρία...

Αμυντικά έχουν δεχθεί εφτά γκολ, έχοντας επιτρέψει 43 τελικές προσπάθειες στους αντιπάλους τους και τώρα θα υποδεχθούν τον Ολυμπιακό, που είναι η πιο δημιουργική ομάδα του πρωταθλήματος μέχρι στιγμής, με 8-1 συντελεστή γκολ και 51-21 τελικές προσπάθειες!

Αριθμοί που δείχνουν ότι ο Ολυμπιακός είναι μεγάλο φαβορί για τη νίκη στη Νέα Σμύρνη, καθώς δεν γίνεται να μην σκοράρει απέναντι σε μια ομάδα που δέχεται εύκολα γκολ, ενώ η ίδια πετυχαίνει με δυσκολία. Οι αριθμοί... δεν παίζουν μπάλα, βέβαια, αλλά κάποια πράγματα μας τα δείχνουν αν μη τι άλλο...

Διαβάστε επίσης

Με τον κόσμο του για την κορυφή!

Με τον κόσμο του για την κορυφή!

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να έχει στο πλευρό του περίπου 1.500 φίλους της ομάδας, οι οποίοι θα δώσουν έξτρα ώθηση στους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς.

Βγαίνουν και εξαφανίζονται!

Βγαίνουν και εξαφανίζονται!

Στη διάθεση του κόσμου του Ολυμπιακού από σήμερα, Δευτέρα (24/09) τα εισιτήρια για το ματς με τον ΠΑΟΚ, το οποίο θα διεξαχθεί στο Ναό στις 30 Σεπτεμβρίου.

Πάει κορυφή μέσω... Πλατείας

Πάει κορυφή μέσω... Πλατείας

«Διπλό» με τον Πανιώνιο θέλει το απόγευμα (live στις 19:30 από στο gavros.gr/NS1) ο Ολυμπιακός για να βρεθεί μόνο στην πρώτη θέση.

Το μυαλό μόνο στο πρωτάθλημα

Το μυαλό μόνο στο πρωτάθλημα

Με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα ο Ολυμπιακός στη Νέα Σμύρνη. Στο ματς Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό θα γίνει εκτεταμένο ροτέισιον.