Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με τον κόσμο του για την κορυφή!

Με τον κόσμο του για την κορυφή!
Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2018 - 09:44

Με τον κόσμο στο πλευρό του και στη Νέα Σμύρνη ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν σήμερα, Δευτέρα (24/09) στις 19:30 τον Πανιώνιο εκτός έδρας, ωστόσο, περίπου 1.500 ΓΑΥΡΟΙ θα βρίσκονται στο πλευρό τους.

Οι φίλοι της ομάδας αναμένεται να δώσουν και στο αποψινό παιχνίδι έξτρα ώθηση στους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς, προκειμένου να πάρουν τη νίκη, κάνοντας το 4/4 στο φετινό πρωτάθλημα και επιστρέφοντας μόνος πρώτος στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο κόσμος του Θρύλου έχει γίνει ένα με την ομάδα και αυτό βγαίνει και στον αγωνιστικό χώρο με τους Πειραιώτες να βγάζουν πάθος και ψυχή μέσα στο γήπεδο, κάτι το οποίο πρέπει να γίνει και απόψε, ώστε ο Ολυμπιακός να πάρει το πολυπόθητο τρίποντο.

Διαβάστε επίσης

Βγαίνουν και εξαφανίζονται!

Βγαίνουν και εξαφανίζονται!

Στη διάθεση του κόσμου του Ολυμπιακού από σήμερα, Δευτέρα (24/09) τα εισιτήρια για το ματς με τον ΠΑΟΚ, το οποίο θα διεξαχθεί στο Ναό στις 30 Σεπτεμβρίου.

Ώρα... ματς! (pic)

Ώρα... ματς! (pic)

Δείτε την ανάρτηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός ενόψει του σημερινού (24/09) αγώνα με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη για το πρωτάθλημα.

Πάει κορυφή μέσω... Πλατείας

Πάει κορυφή μέσω... Πλατείας

«Διπλό» με τον Πανιώνιο θέλει το απόγευμα (live στις 19:30 από στο gavros.gr/NS1) ο Ολυμπιακός για να βρεθεί μόνο στην πρώτη θέση.