Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ομάδα με χαρακτήρα πρωταθλητή!

Ομάδα με χαρακτήρα πρωταθλητή!
Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2018 - 08:17

Στο τέλος «χτύπησε» ο Θρύλος και στη Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο, πανηγυρίζοντας μία πολύ σημαντική νίκη με 1-0 χάρη στο γκολ που σημείωσε στις καθυστερήσεις ο Αχμέντ Χασάν.

Αυτές οι νίκες είναι που δίνουν τίτλους και ο Ολυμπιακός έχει καταφέρει να πάρει έτσι και τα δύο τελευταία του ματς με Αστέρα Τρίπολης και Πανιώνιο.

Ο Θρύλος είναι ξεκάθαρο ότι έχει φτιάξει ξανά ομάδα με χαρακτήρα, η οποία παρά τις δυσκολίες που προκύπτουν μέσα στον αγώνα καταφέρνει να πάρει τις νίκες, οι οποίες προσφέρουν βαθμούς «χρυσάφι» στην κούρσα για την επιστροφή του στους τίτλους.

Οι «ερυθρόλευκοι» πλέον αγωνίζονται με το ίδιο πάθος για 90 λεπτά σε όλες τις αναμετρήσεις τους, κάτι το οποίο έχει φέρει και τα επιθυμητά μέχρι στιγμής αποτελέσματα.

Όλοι στην ομάδα είναι αποφασισμένοι να κατακτήσουν το φετινό πρωτάθλημα και γι’ αυτό κάνουν πράξη αυτό που είχαν τονίσει από την αρχή της σεζόν, ότι θα «ματώνουν» μέσα στον αγωνιστικό χώρο για τη νίκη.

Πλέον, οι Πειραιώτες θα πάνε με πολύ καλή ψυχολογία στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν με τον ΠΑΟΚ, αφού πρώτα αντιμετωπίσουν τον Λεβαδειακό για το Κύπελλο Ελλάδος.

Διαβάστε επίσης

Οι «αντικειμενικοί» επέστρεψαν!

Οι «αντικειμενικοί» επέστρεψαν!

Τα πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού δεν τα βλέπουν. Επίσης δεν είχαν… λόγια όταν ΠΑΟΚ και ΑΕΚ νικούσαν τον Αστέρα Τρίπολης με ανύπαρκτα πέναλτι.

Σκάνδαλο υπέρ της ΑΕΚ!

Σκάνδαλο υπέρ της ΑΕΚ!

Η αναβολή του αγώνα Κυπέλλου της με τη Λαμία, δημιουργεί ανισορροπίες στο πρωτάθλημα, καθώς δεν παίζεται με τους ίδιους όρους.