Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σκάνδαλο υπέρ της ΑΕΚ!

Σκάνδαλο υπέρ της ΑΕΚ!
Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2018 - 08:04
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Ένα Κύπελλο θέλει να διοργανώσει η ΕΠΟ και από τη… χαρά της δεν μπορεί να κρυφτεί με αποτέλεσμα να μην λείπει και το «ρουσφέτι» υπέρ της ΑΕΚ. Για την ακρίβεια πρόκειται για σκάνδαλο, το οποίο έχει να κάνει με την αναβολή του αγώνα Κυπέλλου ΑΕΚ-Λαμία.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι είχε προγραμματιστεί για την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου και η ΕΠΟ αναγκάστηκε την τελευταία στιγμή να το αναβάλει λόγω 48ωρου. Όμως, η συγκεκριμένη απόφαση της ΕΠΟ δημιουργεί ανισορροπία στο πρωτάθλημα καθώς δίνει την εντύπωση ότι οι ομάδες δεν διαγωνίζονται με ίσους όρους.

Τότε, γιατί να βγαίνει πρόγραμμα Κυπέλλου αν δεν τηρείται; Η γιατί δεν καταργούν το Κύπελλο αντί να το ξεφτιλίζουν και να δημιουργούν ανισορροπίες στο πρωτάθλημα αλλά και να δίνουν την εντύπωση ότι δεν παίζεται με τους ίδιους όρους;

Βλέπετε η ΑΕΚ δεν έχει συνηθίσει στα συνεχόμενα ματς, δεν έχει και το κατάλληλο ποδοσφαιρικό υλικό, άρα γιατί να ρισκάρει ενόψει τους εκτός έδρας αγώνα της 5ης Αγωνιστικής με τον ΟΦΗ, αναμφίβολα σε μια δύσκολη έδρα, ενώ την Τρίτη 02/10 υποδέχεται τη Μπενφίκα για τους ομίλους του Champions League και ακολουθεί ο αγώνας της 6ης Αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό.

Μάλιστα, μεταξύ σοβαρού και αστείου στην ποδοσφαιρική πιάτσα έλεγαν ότι με τη φόρα που πήρε η ΑΕΚ δεν αποκλείεται να ζητήσει και αναβολή του αγώνα του Champions League για να είναι ξεκούραστη απέναντι στον Ολυμπιακό.

Ασφαλώς και γνωρίζουμε ότι την αναβολή του αγώνα ζήτησε η Λαμία. Όμως, δεν ήταν πιο λογικό να ζητήσει να μετατεθεί για την Κυριακή ο αγώνας της Δευτέρας (24/09) με τον Παναιτωλικό (2-2); Τόσες αλλαγές σε ώρες, μέρες, ακόμη και σε γήπεδα έκανε η Superleague δεν θα χαλούσε η εικόνα της με μια ακόμη! Άρα, κάτι δεν πάει καλά. Μήπως… κοιμήθηκε και η διοργανώτρια;

Διαβάστε επίσης

Οι «αντικειμενικοί» επέστρεψαν!

Οι «αντικειμενικοί» επέστρεψαν!

Τα πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού δεν τα βλέπουν. Επίσης δεν είχαν… λόγια όταν ΠΑΟΚ και ΑΕΚ νικούσαν τον Αστέρα Τρίπολης με ανύπαρκτα πέναλτι.