Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δε χάνεται (και) αυτό το ματς!

Δε χάνεται (και) αυτό το ματς!
Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2018 - 21:11

Ιδιαίτερης σημασίας είναι ο αγώνα της Πέμπτης (27/09) για τον Ολυμπιακό κόντρα στον Λεβαδειακό για το Κύπελλο Ελλάδος.

Σε αυτή την αναμέτρηση είναι πολύ πιθανό να αγωνιστεί ξανά με τη φανέλα του Θρύλου ο σπουδαίος Γιάγια Τουρέ, κάτι για το οποίο ανυπομονούν όλοι οι ΓΑΥΡΟΙ, αλλά και ο ίδιος ο παίκτης.

Ο Ιβοριανός σούπερ σταρ έχει δουλέψει πολύ στο διάστημα που βρίσκεται στους Πειραιώτες, έχει καλύψει το χαμένο έδαφος και όπως φαίνεται θα πάρει χρόνο συμμετοχής στο ματς με τους Βοιωτούς.

Ο Τουρέ είχε αγωνιστεί για τελευταία φορά με τη φανέλα του Θρύλου στις 14/05/06 σε ένα ματς με τον Ιωνικό στο «Γ. Καραϊσκάκης». Μετά από 4.519 ημέρες ή πιο αναλυτικά μετά από 12 χρόνια, 4 μήνες και 13 ημέρες ο σπουδαίος μέσος αναμένεται να φορέσει ξανά την αγαπημένη του ερυθρόλευκη.

Το ματς με τον Λεβαδειακό θα είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα, αλλά και για τον κόσμο, ο οποίος αναμένεται να δώσει «δυναμικό» παρών, γνωρίζοντας ότι εκτός από τον Τουρέ μπορεί να δει για πρώτη φορά τους Γκιγιέρμε και Ναουέλ.

Δε χάνεται το ματς της Πέμπτης, όπως φυσικά και εκείνο της Κυριακής (30/09) στο Ναό στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν κόντρα στον ΠΑΟΚ, σε μία εβδομάδα που θα αποτελέσει τη χαρά του κόσμου, βλέποντας την αγαπημένη του ομάδα, αλλά και τα νέα πρόσωπα του συλλόγου.

Διαβάστε επίσης

Η «πρωτιά» του Ομάρ

Η «πρωτιά» του Ομάρ

Ο Νορβηγός αμυντικός του Ολυμπιακού έφτασε τις 2 ασίστ στο φετινό πρωτάθλημα, όντας στην κορυφή των «ερυθρόλευκων» στο συγκεκριμένου στατιστικό στοιχείο.