Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το όνειρο δεν είναι πλέον τόσο τρελό!

Το όνειρο δεν είναι πλέον τόσο τρελό!
Παρασκευή, 3 Μαΐου 2024 - 00:02

«Με ένα όνειρο τρελό»; Όχι και τόσο τρελό πλέον! Οι τεράστιες, μαγικές στιγμές που ζει ο οργανισμός Ολυμπιακός και ο κόσμος του Θρύλου δεν έχουν προηγούμενο! Απέναντι σε μια ομάδα η οποία είναι 4η στο καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο, την Premier League, με χρηματιστηριακή αξία κοντά στα 650 εκατομμύρια ευρώ, οι Πειραιώτες χάρισαν άλλη μια βραδιά ευρωπαϊκής μαγείας. Μέσα στο «Βίλα Παρκ», κόντρα στην Άστον Βίλα πέτυχαν τέσσερα γκολ!

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα σύνολο το οποίο δεν δείχνει να νοιάζεται ποιος είναι ο αντίπαλος, πόσο αξίζουν οι παίκτες που έχουν απέναντί τους, ποιος είναι ο προπονητής.

Μπαίνουν να παίξουν το ποδόσφαιρο που τους διδάσκει ο Βάσκος Στρατηγός – όσο και αν δεν του αρέσει αυτό το προσωνύμιο – κάνουν αυτά που ζητάει μέσα στο γήπεδο και έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη στο πλάνο του.

Αμοιβαία εμπιστοσύνη, πίστη στις δυνατότητες της ομάδας από τον προπονητή και από τους παίκτες στον «Μέντι» και όλα γίνονται. Ακόμα και μέσα σε 81 ημέρες. Σε σχεδόν τρεις μήνες έχουν έρθει τα πάνω κάτω!

Ο Ολυμπιακός είναι ένα βήμα (μεγάλο και εξαιρετικά δύσκολο και επικίνδυνο) μακριά από την παρθενική συμμετοχή του σε ευρωπαϊκό τελικό, σε αυτόν του Confernece League και τρεις νίκες μακριά από την κατάκτηση του 48ου πρωταθλήματος.

Ούτε ο πιο αισιόδοξος ΓΑΥΡΟΣ δεν θα μπορούσε να φανταστεί τέτοια ονείρωξη τον περασμένο Φλεβάρη όταν ανακοινώθηκε επίσημα η άφιξη του Μεντιλίμπαρ στον «ερυθρόλευκο» πάγκο.



Διαβάστε επίσης

Μάγκας Ρέτσος!

Μάγκας Ρέτσος!

Από τα καλύτερα ματς του με την ερυθρόλευκη φανέλα, κράτησε όρθιο τον Ολυμπιακό στην Αγγλία.