Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Και τώρα, διαλύστε τον ΠΑΟΚ!

Και τώρα, διαλύστε τον ΠΑΟΚ!
Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου 2018 - 11:33

Ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη με 1-0 κόντρα στον Λεβαδειακό για το Κύπελλο Ελλάδος, σε ένα ματς όπου ο Πέδρο Μαρτίνς είχε την ευκαιρία να κάνει αλλαγές και να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές του.

Πλέον, όλοι στο «ερυθρόλευκο στρατόπεδο» κινούνται αποκλειστικά και μόνο σε ρυθμούς... ΠΑΟΚ, επιθυμώντας πάρα πολύ να πάρουν το τρίποντο στη συγκεκριμένη αναμέτρηση για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο Θρύλος θέλει να δείξει για ακόμη μία φορά ποια είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, συνεχίζοντας μόνο με νίκες στην κούρσα για την επιστροφή του στον τίτλο του πρωταθλήματος.

Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται 2 βαθμούς πάνω από τον ΠΑΟΚ, κάτι το οποίο τους δίνει ακόμη ένα ψυχολογικό αβαντάζ, όπως είχε επισημάνει και σε δηλώσεις του ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος θα καταστρώσει τα τελικά του πλάνα για το ματς με τους Θεσσαλονικείς.

Διαβάστε επίσης

Μάνος ο 11ος!

Μάνος ο 11ος!

O Έλληνας επιθετικός του Ολυμπιακού σκόραρε κόντρα στον Λεβαδειακό και έτσι έγιναν 11 οι παίκτες που έχουν βρει δίχτυα φέτος στους «ερυθρόλευκους» σε 10 παιχνίδια.

«Πάμε, Ολυμπιακέ» (pic)

«Πάμε, Ολυμπιακέ» (pic)

Το μήνυμα του Παπέ Αμπού Σισέ για την επιστροφή του στο βασικό σχήμα των Πειραιωτών, αλλά και για τη νίκη κόντρα στον Λεβαδειακό.