Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μάνος ο 11ος!

Μάνος ο 11ος!
Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου 2018 - 11:14

Το 10ο παιχνίδι του τη φετινή σεζόν έδωσε τη χθεσινή ημέρα, Πέμπτη (27/09) ο Ολυμπιακός κόντρα στον Λεβαδειακό για το Κύπελλο Ελλάδος.

Ο Θρύλος με μία υπέροχη κεφαλιά του Δημήτρη Μάνου πήρε τη νίκη με 1-0 κόντρα στους Βοιωτούς, με τον Έλληνα επιθετικό να ανοίγει… λογαριασμό στους Πειραιώτες.

Οι «ερυθρόλευκοι» μετά το γκολ του Μάνου έχουν πλέον 11 διαφορετικούς σκόρερ τη φετινή σεζόν σε 10 αγώνες για όλες τις διοργανώσεις.

Ο πλουραλισμός στην επίθεση των Πειραιωτών είναι κάτι περισσότερο από εμφανής και σίγουρα γεμίζει ικανοποίηση τον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος βλέπει ότι πολλοί παίκτες του μπορούν να στείλουν την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.

Πιο συγκεκριμένα, μέχρι στιγμής έχουν σκοράρει με τη φανέλα του Θρύλου οι Λάζαρος, Γκερέρο, Φορτούνης, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Ποντένσε, Μεριά, Χασάν, Νάτχο, Ομάρ και Μάνος.

Διαβάστε επίσης

Και τώρα, διαλύστε τον ΠΑΟΚ!

Και τώρα, διαλύστε τον ΠΑΟΚ!

Ο Ολυμπιακός έκανε αυτό που έπρεπε κόντρα στον Λεβαδειακό και πλέον όλοι κινούνται αποκλειστικά και μόνο σε ρυθμούς… ντέρμπι.

«Πάμε, Ολυμπιακέ» (pic)

«Πάμε, Ολυμπιακέ» (pic)

Το μήνυμα του Παπέ Αμπού Σισέ για την επιστροφή του στο βασικό σχήμα των Πειραιωτών, αλλά και για τη νίκη κόντρα στον Λεβαδειακό.

Yaya analysis

Yaya analysis

Τί έκανε ο Τουρέ στα 58 λεπτά της 2ης πρεμιέρας του.