Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γέροντας... Γκιλιερμίσιους

Γέροντας... Γκιλιερμίσιους
Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου 2018 - 13:01
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Είναι το 31ο λεπτό. Η μπάλα σηκώνεται ψηλά και κατευθύνεται προς αυτόν. Με τη μύτη του δεξιού παπουτσιού την «κατεβάζει» δίχως να του ξεφύγει χιλιοστό η μπάλα και παρότι έχει στην πλάτη του και αριστερά αντίπαλο που προσπαθεί να τον αιφνιδιάσει, εκείνος (λες κι έχει μάτια στην πλάτη) στρίβει προς τα δεξιά 180 μοίρες και αποφεύγει την παγίδα με ευκολία.

Είναι το 78ο λεπτό. Βλέπει το ανέβασμα του Κούτρη από αριστερά και βγάζει μια απίθανη κάθετη στο νεαρό αριστερό μπακ που τη γυρίζει στον Χασάν για να μπλοκαριστεί το πλασέ του Αιγύπτιου.

Είναι το 89ο λεπτό. Η μπάλα πάλι έρχεται από ψηλά. Δίχως κοντρόλ, δίχως να την αφήσει να σκάσει στο έδαφος, δίχως σκέψη πιάνει ένα δεξί σουτ που περνάει ελάχιστα άουτ.

Τα παραπάνω τα έχει κάνει ο Γκιλιέρμε χθες με τον Λεβαδειακό. Ήταν μάλλον οι τρεις καλύτερες από τις πολλές καλές στιγμές του. Είχε και 1-2 κακές αλλά, δεν ήταν φυσιολογικό; Για τα πρώτα του επίσημα λεπτά ως παίκτης του Ολυμπιακού μιλάμε.

Γράφαμε χθες το πρωί ότι υπάρχει, ουσιαστικά, ένας Ολυμπιακός β' στο ρόστερ τις τρομερές δυνατότητες του οποίου δεν έχουμε δει ακόμα. Και το βράδυ το επιβεβαιώσαμε στο 100%...

Διαβάστε επίσης