Ντουντούκα
Άντε να αρχίσει ξανά η μπαλίτσα να δούμε Θρύλο...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Εξαντλήθηκαν οι θέσεις ΑΜΕΑ ενόψει ΠΑΟΚ

Εξαντλήθηκαν οι θέσεις ΑΜΕΑ ενόψει ΠΑΟΚ
Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου 2018 - 13:38

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ολυμπιακός έκανε γνωστό ότι εξαντλήθηκαν οι θέσεις ΑΜΕΑ ενόψει του ματς της Κυριακής (30/09) κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ενημέρωση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ:

«H Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα της 5ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League μεταξύ των ομάδων ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ που θα διεξαχθεί στο στάδιο "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ" την Κυριακή 30/9/18 και ώρα 20:30, ενημερώνει τους φίλους/AMEA της ομάδας για τα εξής:

Στο πλαίσιο της καλύτερης εξυπηρέτησης των Ατόμων Με Ειδικές Ανάγκες (Α.Μ.Ε.Α.), οι θέσεις που βρίσκονται πλησίον των εισόδων Α1 και Α2, και έχει προβλεφθεί να εξυπηρετούν 40 άτομα με τους συνοδούς τους, τα οποία αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα και χρησιμοποιούν για το λόγο αυτό ειδικά αμαξίδια, έχουν ήδη καλυφθεί, αφού οι φίλαθλοι – Α.Μ.Ε.Α έδειξαν ανταπόκριση και επικοινώνησαν τηλεφωνικά για να δηλώσουν την επιθυμία τους να παρακολουθήσουν τον αγώνα.

Άλλοι φίλαθλοι – Α.Μ.Ε.Α, που δεν πρόλαβαν να επικοινωνήσουν στον αποκλειστικό για αυτά τηλεφωνικό αριθμό 210-4800909, παρακαλούνται να μην προσέλθουν στο γήπεδο, ώστε να αποφευχθεί η ταλαιπωρία τους, καθώς δεν υπάρχει η δυνατότητα εξυπηρέτησής τους».

Διαβάστε επίσης

Η επιστροφή του Κούτρη...

Η επιστροφή του Κούτρη...

Ο 23χρονος έδειξε ότι βρίσκεται και πάλι σε πολύ καλή κατάσταση και είναι έτοιμος να βοηθήσει και εκείνος τον Ολυμπιακό.