Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εμπορικός και στο αντι-εμπορικό

Εμπορικός και στο αντι-εμπορικό
Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου 2018 - 16:45
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Βράδυ Πέμπτης εν μέσω... «Ξενοφώντα» και με έναν αντιεμπορικό αντίπαλο σ' ένα αντιεμπορικό ματς στο «Γ.Καραϊσκάκης» βρέθηκαν περίπου 15.000 (σ.σ.: κόπηκαν 10.230 εισιτήρια) φίλοι του Ολυμπιακού. Σας φαίνονται λίγα;

Σκεφτείτε ότι η ΑΕΚ τρεις μέρες μετά το διπλό (1-2) στην Ουγγαρία με τη Βίντι με το οποίο αγκάλιαζε την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, φιλοξένησε στο ΟΑΚΑ τον ΠΑΣ Γιάννινα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και «έκοψε» 7.504 εισιτήρια.

Επίσης, μετά το 0-1 στην Τρίπολη επί του Αστέρα και τέσσερις μέρες πριν από την πρεμιέρα της στην Ολλανδία με τον Άγιαξ, η ΑΕΚ έκοψε 10.433 εισιτήρια με τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ για την 3η αγωνιστική.

Όσον αφορά στον Παναθηναϊκό, μετά το διπλό της δικής του πρεμιέρας στην Ξάνθη, φιλοξενώντας τη Λαμία «έκοψε» 5.974 ενώ ανέβηκε στα 12.881 στο εντός έδρας ματς με τον Λεβαδειακό κι ενώ είχε προηγηθεί ένα ακόμα διπλό, αυτό στη Λάρισα με την ΑΕΛ.

Διαβάστε επίσης

Απόλυτη κυριαρχία!

Απόλυτη κυριαρχία!

Ο Ολυμπιακός μετρά σε επίπεδο Α' Εθνικής κόντρα στον ΠΑΟΚ 59 νίκες σε 118 ματς, δηλαδή ποσοστό 50%.

Η επιστροφή του Κούτρη...

Η επιστροφή του Κούτρη...

Ο 23χρονος έδειξε ότι βρίσκεται και πάλι σε πολύ καλή κατάσταση και είναι έτοιμος να βοηθήσει και εκείνος τον Ολυμπιακό.