Ντουντούκα
Εποχή Κορδόν στο Θρύλο, έρχονται και τα πιο ωραία...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Στο τέλος θα είμαστε πρωταθλητές»

«Στο τέλος θα είμαστε πρωταθλητές»
Κυριακή, 30 Σεπτεμβρίου 2018 - 23:06

Ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα από τον ΠΑΟΚ με 1-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης» όμως ήταν πολύ καλύτερος του αντιπάλου του. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του τόνισε πώς με την ποιότητα που έχει η ομάδα του στο τέλος θα είναι αυτή η πρωταθλήτρια.

Ο Πορτογάλος τεχνικός εξήγησε για τις πολλές ευκαιρίες αλλά και το αρνητικό αποτέλεσμα: ««Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Είναι σκληρό κάποιες φορές. Είναι αδιανόητο ότι μετά από τόσες ευκαιρίες δεν σκοράραμε. Ο κόσμος παραμένει στη θέση του αναγνωρίζοντας την προσπάθεια των παικτών της ομάδας, την αυτοθυσία των παικτών. Παρόλο που δεν πήραμε τη νίκη να είναι σίγουροι πως στο τέλος με αυτή την ποιότητα που διαθέτουμε θα είμαστε πρωταθλητές και δεν έχουμε καμία αμφιβολία για αυτό».

Όσον αφορά στο γεγονός ότι η ομάδα με το ποδόσφαιρο που παίζει έχει κερδίσει τον κόσμο της, σχολίασε: «Έχουμε χάσει τρεις βαθμούς, αυτό δεν αλλάζει. Δείχνουμε στον κόσμο πως έχουμε ποιότητα στην επίθεση, όμως συμβαίνει και αυτό στο ποδόσφαιρο να έχεις ευκαιρίες και να μην κερδίζεις. Είναι δύσκολο να συμβεί αυτό, με τόσες ευκαιρίες να μην κερδίζεις».

Διαβάστε επίσης