Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Προσοχή στις αρχές των ημιχρόνων!

Προσοχή στις αρχές των ημιχρόνων!
Τετάρτη, 3 Οκτωβρίου 2018 - 15:32
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Εάν υπάρχει κάτι που θα πρέπει να προσέξει ιδιαιτέρως ο Ολυμπιακός στο Μιλάνο είναι τα πρώτα λεπτά των δύο ημιχρόνων. Είναι κανόνας αυτό πάντα στις εκτός έδρας αναμετρήσεις. Αλλά εν προκειμένω είναι και η στατιστική που έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Διότι οι «ροσονέρι» είναι μια ομάδα που έχει πετύχει τα περισσότερα γκολ της στο πρώτο τέταρτο του πρώτου και του δεύτερου ημιχρόνου, αντίστοιχα.

Η Μίλαν έχει βγάλει τρία γκολ στα πρώτα δεκαπέντε λεπτά των ματς της και άλλα πέντε στο αντίστοιχο διάστημα του δευτέρου ημιχρόνου στα φετινά της επίσημα ματς. Με την Νάπολι στο 15' και το 49', με τη Ρόμα στο 40' και ο 90'+5, με την Κάλιαρι στο 55', με την Ντουντελάνζ στο 59', με την Αταλάντα στο 2' και το 61', με την Έμπολι στο 10' και με τη Σασουόλο στο 39', στο 50', στο 60' και στο 90'+4!

Κάτι που μεταφράζεται σε περισσότερο από 60% των γκολ της σε αυτά τα χρονικά σημεία των αναμετρήσεών της. Κι αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να προσέξει ακόμα περισσότερο ο Ολυμπιακός.

Οι «ροσονέρι» στο ξεκίνημα του ματς θα πιέσουν. Αγωνίζονται εντός έδρας και θα επιδιώξουν να αιφνιδιάσουν τον Θρύλο. Εκεί είναι που η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς πρέπει να δείξει χαρακτήρα, να ελέγξει το ρυθμό και να φέρει το ματς στα δικά της μέτρα, για να αυξήσει τις πιθανότητες να πάρει θετικό αποτέλεσμα στο «Σαν Σίρο».

Διαβάστε επίσης

«Μία ημέρα ακόμη…» (pic)

«Μία ημέρα ακόμη…» (pic)

Η ανάρτηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την πολύ μεγάλη αναμέτρηση των Πειραιωτών στο «Σαν Σίρο» κόντρα στην Μίλαν.