Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η ΕΠΟ δεν βάζει μυαλό...

Η ΕΠΟ δεν βάζει μυαλό...
Τετάρτη, 3 Οκτωβρίου 2018 - 18:57
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Φοβερά και τρομερά πράγματα γίνονται σε αυτή την ΕΠΟ. Η διοίκηση Γραμμένου επιχειρεί να προχωρήσει σε επίδειξη δύναμης απέναντι στο μπλοκ του νότου και προγραμματίζει νέο Διοικητικό Συμβούλιο στη Θεσσαλονίκη. Το προηγούμενο έγινε στις 20 Νοεμβρίου 2017, όμως αυτή τη φορά η ημερομηνία δεν πρέπει να είναι τυχαία, καθώς το ΔΣ προγραμματίζεται για τις 25 Οκτωβρίου, ενώ μια μέρα μετά (26/10) η Θεσσαλονίκη έχει διπλή γιορτή, δεδομένου ότι ο Αγιος Δημήτριος είναι ο πολιούχος της, ενώ ταυτόχρονα εορτάζεται και η απελευθέρωσή της. Όπως φαίνεται, μάλλον θα γίνει προσπάθεια να το συνδυάσουν με αυτό, προκειμένου να ξεπεραστεί και το... κενό στο καταστατικό, καθώς δεν προβλέπει συμβούλιο εκτός της έδρας της (σ.σ. Πάρκο Γουδή).

Η ΕΠΟ προγραμμάτισε ΔΣ στη Θεσσαλονίκη, αν και την προηγούμενη φορά είχε ξεσηκωθεί σάλος, αφενός επειδή δεν προβλέπεται από το καταστατικό της, αφετέρου επειδή η συνεδρίαση έγινε στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς», το οποίο είναι συμφερόντων του Ιβάν Σαββίδη. Και είναι χαρακτηριστικό πως για να χρυσώσουν το χάπι από την ομοσπονδία διαβεβαίωναν ότι θα πραγματοποιήσουν συνεδριάσεις και σε άλλες πόλεις της περιφέρειας, ενώ για τη διαμονή στο «Μακεδονία Παλλάς», διαβεβαίωναν ότι είχε κάνει την καλύτερη προσφορά. Μεγάλη σύμπτωση κι αυτή...

Εντός της ΕΠΟ δεν αναμένονται αντιδράσεις από το μπλοκ του νότου. Αλλωστε το σκηνικό στην ομοσπονδία είναι το ίδιο με πέρσι. Φαινόταν ότι έκανε κουμάντο το μπλοκ του βορρά, παρόλα αυτά στις κρίσιμες αποφάσεις υπερίσχυαν οι... νότιοι. Τελευταίο παράδειγμα η επιστροφή του Τσάνα ως βοηθού του Σκίμπε αλλά και οι αποφάσεις για διεθνείς που είναι 4-0, άσχετα αν η Αθήνα έχασε μια θέση διεθνή διαιτητή.

Διαβάστε επίσης

«Μία ημέρα ακόμη…» (pic)

«Μία ημέρα ακόμη…» (pic)

Η ανάρτηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την πολύ μεγάλη αναμέτρηση των Πειραιωτών στο «Σαν Σίρο» κόντρα στην Μίλαν.