Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κυριαρχία και αποτελεσματικότητα

Κυριαρχία και αποτελεσματικότητα
Παρασκευή, 5 Οκτωβρίου 2018 - 15:59
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Την περασμένη Κυριακή, στο ματς με τον ΠΑΟΚ, αυτό που έλειψε από τον Ολυμπιακό ήταν το γκολ. Πολλές ευκαιρίες, 23 τελικές, 7 στο τέρμα, αλλά η μπάλα δεν έμπαινε. Κι αυτό είναι ένα από τα βασικά ζητούμενα για τον Πέδρο Μαρτίνς και τους παίκτες του στο προσεχές ματς με την ΑΕΚ, την Κυριακή στο ΟΑΚΑ (07/10, 20:30).

Οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν και στο ματς με την ομάδα της Θεσσαλονίκης πώς μπορούν να επιβάλλουν το ρυθμό τους και παράλληλα να φέρουν το παιχνίδι στα μέτρα τους. Με τον ΠΑΟΚ ολοκλήρωσαν το ματς με κατοχή μπάλας που έφτανε στο 60%. Αυτός θα είναι κι ένας από τους στόχους για την κυριακάτικη, εκτός έδρας αναμέτρηση. Όχι, όμως, μόνο αυτός.

Στο ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός πρέπει να αξιοποιήσει και τις ευκαιρίες που θα δημιουργήσει. Εξάλλου, οι «ερυθρόλευκοι» βάσει αριθμών δημιουργούν φέτος, ανά ματς στη Superleague, περίπου 15 τελικές σε μέσο όρο εκ των οποίων οι 6 είναι στο τέρμα. Αυτό που πρέπει να γίνει την Κυριακή είναι να αξιοποιήσουν ορισμένες από αυτές.

Διαβάστε επίσης

Επέστρεψαν οι «ερυθρόλευκοι»

Επέστρεψαν οι «ερυθρόλευκοι»

Προσγειώθηκε λίγο πριν τις 15:30 στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» το τσάρτερ που μετέφερε στην Ελλάδα την αποστολή του Ολυμπιακού.