Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός-Αστον Βίλα Live streaming

Ολυμπιακός-Αστον Βίλα Live streaming
Πέμπτη, 9 Μαΐου 2024 - 21:30

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ Live Streaming: Η μεγάλη ώρα είναι τώρα για τον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι υποδέχονται απόψε το βράδυ (22:00) την Άστον Βίλα στο «Γ. Καραϊσκάκης», όντας έτοιμοι να «σφραγίσουν» το εισιτήριο για τον τελικό του Europa Conference League. Το 4-2 του δίνει το δικαίωμα στον Ολυμπιακό να ονειρεύεται, ωστόσο από την άλλη χρειάζεται να δείξει μεγάλη προσοχή, καθώς απέναντι του έχει μια ομάδα με τεράστια ποιότητα. «Έχουμε την υποχρέωση. Είμαστε συγκεντρωμένοι στο αυριανό παιχνίδι. Είχαμε το πρόσφατο χαρακτηριστικό παράδειγμα της προηγούμενης φάσης. Ταξιδέψαμε στην έδρα του αντιπάλου και καταφέραμε να προκριθούμε με έξι γκολ. Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε το παράδειγμα αυτό, παρότι βάλαμε τέσσερα γκολ στην έδρα του αντιπάλου. Αύριο θα είναι διαφορετικό παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε σοβαροί», ήταν τα λόγια του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ Live Streaming: Η Άστον Βίλα έρχεται στην Ελλάδα με στόχο να ανατρέψει το εις βάρος της 4-2 του πρώτου αγώνα. Μια «αποστολή» αρκετά δύσκολη για την Αγγλική ομάδα, η οποία ωστόσο ξέρουμε πως αν πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης μπορεί να διαλύσει οποιονδήποτε βρεθεί μπροστά της. Παρόλα αυτά την φορά το σύνολο του Ουνάι Έμερι θα έχει να αντιμετωπίσει και τον κόσμο του Ολυμπιακού, ο οποίος αναμένεται να δημιουργήσει μια κολασμένη ατμόσφαιρα. Παραμένει αμφίβολη η συμμετοχή των Μαρτίνες, Ρότζερς και Τίλεμανς. «Θα είναι πολύ δύσκολα αύριο, ο κόσμος θα βοηθήσει πολύ την ομάδα. Πρέπει να μην σκεφτόμαστε το πρώτο ματς, να αξιοποιήσουμε την εμπειρία μας και να έχουμε ένα σχέδιο καλύτερο από αυτό που δε λειτούργησε στο πρώτο ματς. Η μεγαλύτερη πρόκληση για φέτος είναι για εμάς αυτός ο ημιτελικός! Να δείξουμε την ποιότητά μας σαν ομάδα. Δεν έχω μιλήσει για παλιά κατορθώματα στους παίκτες μου, μιλάμε για τις φετινές εμφανίσεις μας. Και τις αντιδράσεις που είχαμε μετά από άσχημα αποτελέσματα. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και τώρα. Προσπαθώ να βοηθήσω τους παίκτες για αυτή την αντίδραση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο προπονητής της Άστον Βίλα, Ουνάι Έμερι.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Διαβάστε επίσης