Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η «συνταγή» για το ΟΑΚΑ

Η «συνταγή» για το ΟΑΚΑ
Σάββατο, 6 Οκτωβρίου 2018 - 00:55

Το απόγευμα της Πέμπτης η αποστολή του Ολυμπιακού επέστρεψε από την Ιταλία. Οι «ερυθρόλευκοι» μετέβησαν από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» στο Ρέντη, καθώς το πρόγραμμα περιλάμβανε προπόνηση. Βεβαίως ο Πέδρο Μαρτίνς δεν μπόρεσε να δουλέψει με όλους τους παίκτες. Κι αυτό διότι όσοι αγωνίστηκαν στο «Σαν Σίρο» ήταν λογικό να ακολουθήσουν πρόγραμμα αποκατάστασης.

Αλλά επειδή ο χρόνος που απομένει για το ματς με την ΑΕΚ είναι πολύ μικρός, είναι λογικό η δουλειά που έχει κατά νου ο 48χρονος τεχνικός να κάνει για το ματς με τους «κιτρινόμαυρους», να γίνει το Σάββατο. Κι αυτό διότι τότε θα μπορέσει να κάνει προπόνηση όπως θέλει, με όλους τους παίκτες να είναι 100% στη διάθεσή του.

Όσον αφορά στα πλάνα του Πορτογάλου τεχνικού, η «συνταγή» δεν αλλάζει. Λογικά θα πάμε σε μια ενδεκάδα με πολλές αλλαγές σε σχέση με το ματς κόντρα στη Μίλαν. Αν και η εμφάνιση που έκαναν ορισμένοι στο Μιλάνο έχει βάλει σε σκέψεις τον Μαρτίνς! Ειδικά η παρουσία που είχαν Γκιγιέρμε και Γκερέρο στην αναμέτρηση με τους «ροσονέρι».

Όσον αφορά στις υπόλοιπες θέσεις, η λογική λέει πώς βάσει επιλογών στο Μιλάνο, στο αρχικό σχήμα με την ΑΕΚ θα είναι όσοι ήταν και στο αντίστοιχο της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ, την περασμένη Κυριακή στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Διαβάστε επίσης

Ούτε τα προσχήματα με τον Τζήλο

Ούτε τα προσχήματα με τον Τζήλο

Κίνδυνος να πάθει υπερκόπωση ο Λαρισαίος από τους σερί ορισμούς, με αποκορύφωμα ότι τον έβαλαν τέταρτο στο ματς ΑΕΚ-Ολυμπιακός.

Αυτά έκανε ο... μέτριος Τουρέ!

Αυτά έκανε ο... μέτριος Τουρέ!

Έβγαλε αρκετές φορές την ομάδα μπροστά, είχε 98% εύστοχες πάσες, προστάτεψε τέλεια την μπάλα και την ανέκτησε σε τρεις περιπτώσεις.