Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Από το «ήταν παντού», στο πουθενά

Από το «ήταν παντού», στο πουθενά
Κυριακή, 7 Οκτωβρίου 2018 - 10:36
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Απόψε ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από την ΑΕΚ και στην παρούσα φάση ο... πλανήτης Θρύλος είναι σε «τροχιά» γύρω από το ΟΑΚΑ. Ωστόσο έχει αναμφίβολα αξία να αναφέρουμε και κάτι που αφορά στο ματς της προηγούμενης Πέμπτης στο Μιλάνο. Ένα στοιχείο που φανερώνει την αντίθεση στην εμφάνιση του Σισέ μεταξύ 1ου και 2ου ημιχρόνου. Και είναι πραγματικά κρίμα. Κρίμα για την ομάδα που στάθηκε έτσι επί 70' και κρίμα φυσικά και για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή που μερικές στιγμιαίες απώλειες συγκέντρωσης τον... αδικούν.

Σύμφωνα με την αναλυτική στατιστική του ματς, στο α' ημίχρονο ο Σενεγαλέζος είχε 15 (!) επεμβάσεις / «καθαρίσματα» φάσεων εντός και λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή του Ολυμπιακού. Είτε με το κεφάλι, είτε με το πόδι, πήγαινε πρώτος στη μπάλα. Υπήρχε μια συγκεκριμένη φάση όπου ο Ιγκουαΐν έγινε κάτοχος της μπάλας κοντά στη μικρή περιοχή του Ολυμπιακού και δεξιά και ο Σισέ τον... έφτασε με το μαρκάρισμά του και το κυνήγι του στο πλάγιο άουτ!

Προσθέστε και δύο (2) κλεψίματα σ' αυτό το διάστημα και μπορείτε να καταλάβετε τι απίθανη εμφάνιση έκανε στο α' ημίχρονο ο Παπέ. Και σ' εκείνο το... καταραμένο 10λεπτο συνέβησαν όλα τα λάθη μαζεμένα. Κρίμα, πραγματικά κρίμα και για την ομάδα και για τον ίδιο.

Διαβάστε επίσης

«Τρελαμένος» ο Λάζαρος!

«Τρελαμένος» ο Λάζαρος!

Ο μεσοεπιθετικός του Θρύλου έχει πολλούς λόγους να θέλει πάρα πολύ τη νίκη στο αποψινό αγώνα στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ.

Εξαιρετικός στο ΟΑΚΑ ο Γιαννιώτης

Εξαιρετικός στο ΟΑΚΑ ο Γιαννιώτης

Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του στα τελευταία του 3 ματς στο γήπεδο της ΑΕΚ με τη φανέλα του Πανιωνίου και του Ατρομήτου.

Έφτασε η ώρα! (pic)

Έφτασε η ώρα! (pic)

Η ανάρτηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για το ματς του Θρύλου στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Superleague.

Μόνο νίκες ο Τουρέ με ΑΕΚ!

Μόνο νίκες ο Τουρέ με ΑΕΚ!

Τρεις φορές έχει παίξει απέναντι στους «κιτρινόμαυρους» ο Ιβοριανός μέσος του Ολυμπιακού, μετρώντας ισάριθμες, και μάλιστα με τριάρες, νίκες.