Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Τρελαμένος» ο Λάζαρος!

«Τρελαμένος» ο Λάζαρος!
Κυριακή, 7 Οκτωβρίου 2018 - 11:14

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε (07/10) στις 20:30 την ΑΕΚ και όλοι στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο «διψούν» για το τρίποντο.

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ίσως να έχει ακόμη έναν λόγο να θέλει πάση θυσία τη νίκη στο αποψινό αγώνα κόντρα στους «κιτρινόμαυρους».

Ο μεσοεπιθετικός του Θρύλου αγωνίζεται πλέον στην αγαπημένη του ομάδα και θέλει να την οδηγήσει σε μία σημαντική νίκη για το ελληνικό πρωτάθλημα τόσο για βαθμολογικούς όσο και ψυχολογικούς λόγους.

Ο Λάζαρος δεν βλέπει την ώρα για το σημερινό αγώνα, επιθυμώντας να δείξει για ακόμη μία φορά το ταλέντο και την αξία του, έχοντας την εμπειρία για να αγνοήσει τους φίλους της ΑΕΚ.

Ο έμπειρος άσος του Ολυμπιακού «ταλαιπωρήθηκε» το τελευταίο διάστημα από την πρώην του ομάδα και θέλει να δώσει «απαντήσεις» μέσα στον αγωνιστικό χώρο, βοηθώντας την αγαπημένη του ομάδα να φτάσει στο τρίποντο.

Διαβάστε επίσης

Εξαιρετικός στο ΟΑΚΑ ο Γιαννιώτης

Εξαιρετικός στο ΟΑΚΑ ο Γιαννιώτης

Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του στα τελευταία του 3 ματς στο γήπεδο της ΑΕΚ με τη φανέλα του Πανιωνίου και του Ατρομήτου.

Έφτασε η ώρα! (pic)

Έφτασε η ώρα! (pic)

Η ανάρτηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για το ματς του Θρύλου στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Superleague.