Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρόβλημα για Νάτχο

Πρόβλημα για Νάτχο
Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2018 - 23:42

Ανησυχία αναφορικά με τον Μπίμπαρς Νάτχο. Ο μέσος του Ολυμπιακού και αρχηγός της εθνικής ομάδας του Ισραήλ, δέχθηκε ένα χτύπημα στο τελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκειας του ματς με τη Σκωτία για το Nations League, που διεξήχθη στη Χάιφα.

Ο ποδοσφαιριστής του Θρύλου αποχώρησε προσωρινά από τον αγωνιστικό χώρο, όσο χρειάστηκε να του δοθούν οι πρώτες βοήθειες από το ιατρικό επιτελείο της Εθνικής του. Επέστρεψε στο ματς, αλλά δεν πατούσε καλά το πόδι του. Με αποτέλεσμα να αγωνιστεί χωρίς να πατάει καλά στα πέντε λεπτά του έξτρα χρόνου.

Ξεχώρισε ο «ερυθρόλευκος» μέσος

Στο ματς το Ισραήλ κέρδισε την Σκωτία με 2-1 κάνοντας μάλιστα την ανατροπή, με τον Νάτχο να έχει εξαιρετική παρουσία στο ματς. Μάλιστα, ο άσος του Θρύλου είχε και δύο πολύ καλές στιγμές προκειμένου να σκοράρει στο 55’ και στο 63’, ωστόσο η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι.

Η Σκωτία προηγήθηκε με ανύπαρκτο πέναλτι του Μαλγκρίου στο 25', για να κάνει την ανατροπή το Ισραήλ χάρη στα τέρματα των Πέρετς στο 52' και το αυτογκόλ του Τιερνέι στο 75'.

Διαβάστε επίσης

Η UEFA μας... δουλεύει!

Η UEFA μας... δουλεύει!

Οι εκπρόσωποι της κάλεσαν σε δείπνο Ολυμπιακό, ΑΕΚ, ΠΑΟ και ΠΑΟΚ όπου τους είπαν πώς στηρίζουν Γραμμένο και Περέιρα, παρά την τραγική εικόνα της διαιτησίας.