Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μια… ντουζίνα διεθνείς! (pic)

Μια… ντουζίνα διεθνείς! (pic)
Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2018 - 01:33

Μόνο μυστικό δεν είναι ότι ο Ολυμπιακός είναι ο «αιμοδότης» των εθνικών ομάδων στην Ελλάδα, σχεδόν σε όλα τα αθλήματα. Όπως σε όλα τα σπορ, έτσι και στο ποδόσφαιρο, ο Θρύλος έχει πολλούς παίκτες στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, καθώς και σε επτά ακόμα χωρών!

Όπως είναι γνωστό, το φετινό «ερυθρόλευκο» ρόστερ απαρτίζεται από μία… ντουζίνα διεθνείς σε επίπεδο Ανδρών (Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Κώστας Φορτούνης, Γιάννης Φετφατζίδης, Κώστας Τσιμίκας, Γιάγκος Βούκοβιτς, Ομάρ Ελαμπντελαουί, Αχμέντ Χασάν, Μαντί Καμαρά, Γιάγκος Βούκοβιτς, Γιασίν Μεριά, Μπίμπαρ Νάτχο, Παπέ Αμπού Σισέ), αλλά και τρείς ακόμα σε επίπεδο Ελπίδων, τους Γιάννη Μασούρα, Θανάση Ανδρούτσο και Δημήτρη Νικολάου.

Η «κόκκινη» ΠΑΕ, λοιπόν, ανάρτησε στα social media μία φωτογραφία, την οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω, με τους δώδεκα διεθνείς της, που αγωνίζονται αυτές τις ημέρες στη φάση των ομίλων του Nations League και στα προκριματικά του Copa Africa, με την Ελλάδα, τη Σερβία, τη Νορβηγία, τη Γουινέα, την Τυνησία, το Ισραήλ, τη Σενεγάλη και την Αίγυπτο...

Διαβάστε επίσης

Ματιές στην Αφρική

Ματιές στην Αφρική

Οι «ερυθρόλευκοι» Καμαρά και Χασάν αγωνίζονται την Παρασκευή, για τα προκριματικά του κυπέλλου Εθνών Αφρικής 2019.