Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ελπίδες για το Ευρωπαϊκό!

Ελπίδες για το Ευρωπαϊκό!
Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2018 - 08:53

Μεγάλη βραδιά για το ελληνικό ποδόσφαιρο και την Ελπίδες. Η Εθνική του Αντώνη Νικοπολίδη δίνει έναν τελικό την Παρασκευή το απόγευμα (12/10, 19:00) στην Κροατία, στην πόλη Πούλα και το στάδιο «Άλντο Ντρόσινα». Σε ένα ματς που η εθνική Κ21 παίζει για δύο αποτελέσματα. Τόσο η νίκη όσο και η ισοπαλία της κάνουν για να παραμείνει στην κορυφή του πρώτου ομίλου, που δίνει το εισιτήριο για το προσεχές Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ελπίδων.

Η Ελλάδα έχει 22 και η Κροατία 19 βαθμούς μετά από 8 αγωνιστικές. Σε περίπτωση νίκης το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα εξασφαλίζει από το βράδυ της Παρασκευής το εισιτήριο για τα τελικά. Εάν το ματς λήξει ισόπαλο, τότε η Ελλάδα θα χρειάζεται έναν πόντο στον τελευταίο της αγώνα, την προσεχή Δευτέρα (15/10, 19:30) στο Περιστέρι με αντίπαλο τη Λευκορωσία για να «σφραγίσει» την πρόκριση.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, ενώ στην αποστολή είναι 3 παίκτες του Ολυμπιακού, οι Νικολάου, Ανδρούτσος και Μασούρας, καθώς ο Τσιμίκας που ήταν βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος σε αυτή την πορεία των Ελπίδων στην προκριματική φάση, έχει κληθεί στην αποστολή της εθνικής Ανδρών.

Διαβάστε επίσης

Εντυπωσιακός ο Κούτρης

Εντυπωσιακός ο Κούτρης

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού βρίσκεται πλέον στο 100% του, προσφέροντας έτσι μία ακόμη λύση στον Πέδρο Μαρτίνς ενόψει της συνέχειας της σεζόν.

Μονόδρομος η νίκη

Μονόδρομος η νίκη

Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για την εθνική Ελλάδας την Παρασκευή το βράδυ (12/10, 21:45) κόντρα στην Ουγγαρία, στο ΟΑΚΑ.