Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βασικοί Φορτούνης, Τσιμίκας, σκέψεις και για Λάζαρο

Βασικοί Φορτούνης, Τσιμίκας, σκέψεις και για Λάζαρο
Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου 2018 - 11:52

Πέντε ποδοσφαιριστές έχει αυτή τη στιγμή η Εθνική Ελλάδος, η οποία θα αντιμετωπίσει σήμερα, Δευτέρα (15/10) στο Τάμπερε την Φινλανδία για το Nations League, με τον Μίκαελ Σκίμπε να σκέφτεται να χρησιμοποιήσει στο βασικό του σχήμα τους τρεις από αυτούς.

Πιο συγκεκριμένα, σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται με τα όσα έδειξε και στην τελευταία προπόνηση της ομάδας η χρησιμοποίηση των Φορτούνη και Τσιμίκα στο βασικό σχήμα στη σημερινή αναμέτρηση, όπως είχε κάνει δηλαδή και κόντρα στην Ουγγαρία.

Παράλληλα, ο Γερμανός τεχνικός σκέφτεται να χρησιμοποιήσει και τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο στη βασική σύνθεση της ομάδας, με τον μεσοεπιθετικό του Θρύλου να αντικαθιστά τον Πέλκα στις θέσεις των εξτρέμ. Στον πάγκο θα βρίσκονται όπως φαίνεται οι άλλοι δύο «ερυθρόλευκοι» Μπουχαλάκης και Φετφατζίδης.

Διαβάστε επίσης

Η δικαίωση του Μοντεστό!

Η δικαίωση του Μοντεστό!

Η δουλειά του υπεύθυνου σκάουτινγκ του Ολυμπιακού, μόνο επιτυχημένη μπορεί να θεωρηθεί, κάτι το οποίο αποδεικνύεται από τις εξαιρετικές εμφανίσεις των Μαντί Καμαρά και Παπέ Αμπού Σισέ.

Θέλουν πίσω τον ηγέτη τους!

Θέλουν πίσω τον ηγέτη τους!

Ο Γιάγια Τουρέ ανεβάζει συνεχώς στροφές, κάτι το οποίο έχει οδηγήσει τους ανθρώπους της Ακτή Ελεφαντοστού να σκέφτονται να τον καλέσουν στην εθνική.

Αποδεικνύουν συνεχώς ότι δεν κάνουν...

Αποδεικνύουν συνεχώς ότι δεν κάνουν...

Τα λάθη από την ΕΠΟ συνεχίζονται, «βαφτίζοντας» ως Εθνική την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, λάθος που δεν έχει διορθωθεί από την Τετάρτη (10/10) έως σήμερα.