Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η δικαίωση του Μοντεστό!

Η δικαίωση του Μοντεστό!
Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου 2018 - 12:10

Ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια επενδύει στο μέλλον, προσπαθώντας να βρει νεαρούς, ταλαντούχους ποδοσφαιριστές τόσο από την ελληνική όσο και από την αγορά του εξωτερικού.

Ο Φρανσουά Μοντεστό έχει αναλάβει το πόστο του υπεύθυνου σκάουτινγκ των Πειραιωτών, μία επιλογή που σίγουρα έχει βγει σε καλό για τους «ερυθρόλευκους». Ο Γάλλος δουλεύει σκληρά, έχει κάνει αμέτρητα ταξίδια τα τελευταία χρόνια, με τις επιλογές του να τον έχουν δικαιώσει.

Επιλογή του Μοντεστό ήταν ο Παπέ Αμπού Σισέ, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετική χρονιά πέρυσι και οδήγησε αρκετές ομάδες να ενδιαφερθούν για την απόκτησή του, συνεχίζοντας μάλιστα να τον έχουν στη μεταγραφική τους λίστα.

Επίσης, και η μεταγραφή του Μαντί Καμαρά έχει τη «σφραγίδα» του Γάλλου. Ο Αφρικανός μέσος με τις εμφανίσεις του έχει αφήσει «άφωνους» όχι μόνο τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, αλλά παγκοσμίως, με τον νεαρό χαφ να αποτελεί επίσης κερδισμένο στοίχημα των Πειραιωτών και του Φρανσουά Μοντεστό.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι δεν είναι μόνο οι δύο αυτοί παίκτες που έχουν δικαιώσει τον Φρανσουά Μοντεστό, ο οποίος έχει ξεχωρίσει και άλλους ποδοσφαιριστές που κατάφεραν να εντυπωσιάσουν, όμως για αρκετούς και διαφορετικούς λόγους δεν ντύθηκαν τελικά στα ερυθρόλευκα.

Διαβάστε επίσης

Θέλουν πίσω τον ηγέτη τους!

Θέλουν πίσω τον ηγέτη τους!

Ο Γιάγια Τουρέ ανεβάζει συνεχώς στροφές, κάτι το οποίο έχει οδηγήσει τους ανθρώπους της Ακτή Ελεφαντοστού να σκέφτονται να τον καλέσουν στην εθνική.

Αποθέωση για Σισέ!

Αποθέωση για Σισέ!

Ο προπονητής της Σενεγάλης, ο συμπαίκτης του Κουγιατέ, καθώς και Μέσα από την Αφρική υμνούν τον αμυντικό του Ολυμπιακού.

Αποδεικνύουν συνεχώς ότι δεν κάνουν...

Αποδεικνύουν συνεχώς ότι δεν κάνουν...

Τα λάθη από την ΕΠΟ συνεχίζονται, «βαφτίζοντας» ως Εθνική την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, λάθος που δεν έχει διορθωθεί από την Τετάρτη (10/10) έως σήμερα.