Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Γεμίζει» το Ρέντη…

«Γεμίζει» το Ρέντη…
Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2018 - 01:55

Την προετοιμασία του ενόψει του ΟΦΗ, για την έβδομη αγωνιστική της Super League, στο «Γεντί Κουλέ», έχει ξεκινήσει ο Ολυμπιακός, ωστόσο με πολλές απουσίες διεθνών ποδοσφαιριστών. Από την Τρίτη, όμως, θα αρχίσει να «γεμίζει» ξανά το προπονητικό κέντρο του Ρέντη!

Μετά την επιστροφή του Γιάγκος Βούκοβιτς, λοιπόν, την Τρίτη αναμένεται να γυρίσουν στην Ελλάδα οι Κώστας Φορτούνης, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Κώστας Τσιμίκας, Ανδρέας Μπουχαλάκης και Γιάννης Φετφατζίδης, καθώς και οι Θανάσης Ανδρούτσος, Γιάννης Μασούρας και Δημήτρης Νικολάου, καθώς ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές μας ομάδες Ανδρών και Ελπίδων αντίστοιχα.

Οι «γαλανόλευκοι» διεθνείς θα τεθούν εκ νέου στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς και θα πιάσουν δουλειά, καθώς δεν έχουν μείνει πολλές ημέρες για το ματς στην Κρήτη. Την Τετάρτη και την Πέμπτη θα επιστρέψουν στο Ρέντη και οι υπόλοιποι.

Ουσιαστικά, ο Θρύλος θα προλάβει να κάνει μόλις δύο προπονήσεις με «γεμάτο» ρόστερ ενόψει του αγώνα με τον ΟΦΗ την προσεχή Κυριακή…

Διαβάστε επίσης

Δεν τα κατάφερε η Εθνική...

Δεν τα κατάφερε η Εθνική...

Η Ελλάδα υπέστη την ήττα με 2-0 στο Τάμπερε κόντρα στην Φινλανδία. Βασικοί οι Φορτούνης και Τσιμίκας, αλλαγή ο Χριστοδουλόπουλος.