Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το έργο του Μαρτίνς...

Το έργο του Μαρτίνς...
Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2018 - 09:30

Σίγουρα ο τραυματισμός του Χασάν είναι ένα πλήγμα, πόσω δε μάλλον εάν επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις από την Αίγυπτο για τον 25χρονο επιθετικό. Ποιες είναι αυτές; Πώς θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 3 εβδομάδες. Δηλαδή ως την επόμενη διακοπή. Σε ένα διάστημα που ο Ολυμπιακός έχει συνεχόμενα ματς -θα δώσει 7 μέσα σε 21 ημέρες, σε όλες τις διοργανώσεις. Και σίγουρα αλλάζει εντελώς τα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς. Όχι για το ματς με τον ΟΦΗ, αλλά για τον προγραμματισμό της ομάδας. Το ζήτημα είναι πώς ο Πορτογάλος τεχνικός θα βρει τη… λύση σε αυτή τη δύσκολη εξίσωση που εμφανίστηκε μπροστά του.

Κι αυτό γιατί ο Ολυμπιακός έχει γεμάτο ρόστερ, με πολλές λύσεις σε όλες τις θέσεις. Οι τραυματισμοί είναι μέρος του παιχνιδιού. Θα συμβούν, κανείς δεν κάνει… συμβόλαιο πώς δεν θα τους έχει. Αλλά για τον 48χρονο τεχνικό το έργο του δεν θα είναι και το πιο δύσκολο. Υπάρχει ο Γκερέρο, υπάρχει ο Μάνος και σίγουρα ο προπονητής του Ολυμπιακού όλο και κάτι ακόμα θα έχει στο νου του, με βάση τα ματς που ακολουθούν και τις ομάδες που θα αντιμετωπίσει προσεχώς ο Ολυμπιακός.

Συνεπώς είναι θέμα ο τραυματισμός του Χασάν, αλλά για μια μεγάλη ομάδα όπως ο Ολυμπιακός με συνεχόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις σε πολλές διοργανώσεις είναι κάτι που μπορεί να συμβεί. Είναι, δε, απολύτως βέβαιο πώς ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ήδη επεξεργαστεί τις λύσεις και θα τις εφαρμόσει άμεσα.

Διαβάστε επίσης

Κρύβει... παγίδες

Κρύβει... παγίδες

Η πρώτη αναμέτρηση μετά τη διακοπή θέλει προσοχή, ειδικά όταν ο αντίπαλος ψάχνει βαθμούς. Το ξέρουν καλά στον Ολυμπιακό.

Ποιός σκόραρε;

Ποιός σκόραρε;

Ένα ακόμα «ερυθρόλευκο» κουίζ… Μαντέψτε τον παίκτη που έχει πετύχει το γκολ…