Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η αποστολή του ΟΦΗ

Η αποστολή του ΟΦΗ
Κυριακή, 21 Οκτωβρίου 2018 - 16:52

Μετά την προπόνηση που έγινε το πρωί της Κυριακής στο αθλητικό κέντρο του ΟΦΗ, ανακοινώθηκε η αποστολή της ομάδας του Ηρακλείου για το ματς με τον Ολυμπιακό (20:30). Με τον Νίκο Παπαδόπουλο να μην έχει στα πλάνα του, τον Μανώλη Παπαστεριανό. Ο μέσος του ΟΦΗ δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στη γάμπα κι έτσι αποκλείστηκε.

Αντίθετα, ο Νίκος Κοροβέσης ξεπέρασε το πρόβλημα στον αστράγαλο και είναι τελικά στην 19άδα. Επίσης, εκτός έμειναν οι τραυματίες Νέιρα και Παπάζογλου. Με την αποστολή να αποτελείται από τους Στρέζο, Σωτηρίου, Κοιλιάρα, Κομεσίδη, Μπολάκη, Αργυρόπουλο, Ποτουρίδη, Μιχόγεβιτς, Δεληγιαννίδη, Νάστο, Κυριακίδη, Μεγιάδο, Κοροβέση, Βουό, Κουτσιανικούλη, Ντίνα, Πλατέλλα, Σασί και Αραβίδη.

Διαβάστε επίσης

Το «παράσημο» της δουλειάς του Μαρτίνς! (vids)

Το «παράσημο» της δουλειάς του Μαρτίνς! (vids)

Ο Πέδρο Μεντόνσα, Πορτογάλος προπονητής και αναλυτής, παρακολούθησε προπονήσεις του Ολυμπιακού από τη φετινή του προετοιμασία και φάνηκε ότι του άρεσαν τα όσα είδε από τον τεχνικό του Θρύλου.

Ματς που κρίνουν τίτλους...

Ματς που κρίνουν τίτλους...

Αγώνες σαν το σημερινό με τον ΟΦΗ έχουν τεράστια σημασία και άπαντες στον Ολυμπιακό είναι αποφασισμένοι να δώσουν τα πάντα, ώστε να πάρουν τη νίκη.