Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έτοιμη να γράψει... ιστορία η ΑΕΚ στο Champions League!

Έτοιμη να γράψει... ιστορία η ΑΕΚ στο Champions League!
Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2018 - 21:57

Μόνο δύο γκολ «κέρασε» η Μπάγερν Μονάχου την ΑΕΚ, με τους Γερμανούς να παίζουν ξεκάθαρα στο ρελαντί, χωρίς να ανεβάσουν ταχύτητα.

Η… ομαδάρα του Μαρίνου Ουζουνίδη δεν πέρασε τη σέντρα στην αναμέτρηση, με το 2-0 να γεμίζει ικανοποίηση τους παίκτες και τους φιλάθλους της ΑΕΚ, οι οποίοι συνειδητοποίησαν ότι την… γλίτωσαν. Γι' αυτό και ανέμιζαν τα σημαιάκια που είχαν στα χέρια τους.

Και αυτό διότι αν ήθελε η Μπάγερν θα μπορούσε να τη διαλύσει. Μέσα σε ένα δίλεπτο οι Βαυαροί έκαναν τη δουλειά με γκολ των Μαρτίνεθ στο 61' και Λεβαντόφσκι στο 63' «καθάρισαν» το ματς με συνοπτικές διαδικασίες.

Μετά το τέλος και της 3ης αγωνιστικής στο Champions League, η ΑΕΚ παρέμεινε στο απόλυτο μηδέν και πλέον ξέρουν όλοι ότι δεν θα δει βαθμό ούτε με... κιάλια.

Φυσικά, περιμένουμε να διαβάσουμε τα σχόλια για την τρομερή… ομάδα της ΑΕΚ, η οποία έβγαλε… μάτια και κόντρα στην Μπάγερν, με τον κόσμο «λυτρωμένο» να χειροκροτεί στο τέλος, αφού γλίτωσαν το διασυρμό.

Η ΑΕΚ… αποδεικνύει ότι είναι ανερχόμενη δύναμη του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, όπως είχε δηλώσει ο Μαρίνος Ουζουνίδης και είναι έτοιμη να γράψει ιστορία στο Champions League.

Διαβάστε επίσης

Αποφασισμένοι να το γυρίσουν...

Αποφασισμένοι να το γυρίσουν...

Οι παίκτες του Ολυμπιακού θα πρέπει να αφήσουν πίσω ότι έγινε στην Κρήτη και να επικεντρωθούν στο ματς με την Ντουντελάνζ, έχοντας στο μυαλό τους μόνο τη νίκη.