Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επιστρέφει στο «σπίτι» του!

Επιστρέφει στο «σπίτι» του!
Σάββατο, 27 Οκτωβρίου 2018 - 11:37

Ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη με 2-0 επί της Ντουντελάνζ έχει στρέψει όλη την προσοχή του στο ελληνικό πρωτάθλημα και στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Τη συγκεκριμένη αναμέτρηση περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία τόσο οι παίκτες όσο και ο κόσμος του Θρύλου, αφού θα επιστρέψει η ομάδα στο «κάστρο» της.

Οι «ερυθρόλευκοι» έδωσαν αρκετούς συνεχόμενους αγώνες στην αρχή της σεζόν στο «Γ. Καραϊσκάκης», ωστόσο, το τελευταίο διάστημα όλες τους οι αναμετρήσεις δόθηκαν μακριά από το Φαληρικό γήπεδο.

Τη Δευτέρα (29/10), λοιπόν, οι Πειραιώτες θα επιστρέψουν στο Ναό τους μετά από διάστημα σχεδόν ενός μήνα. Οι ΓΑΥΡΟΙ, λοιπόν, ανυπομονούν να δουν ξανά στο «σπίτι» τους την αγαπημένη τους ομάδα, επιθυμώντας ότι σε αυτή την αναμέτρηση θα ξεκινήσει η αντεπίθεση και για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Υπενθυμίζουμε, ότι ο τελευταίος εντός έδρας αγώνα του Ολυμπιακού πραγματοποιήθηκε στις 30/09, με τους «ερυθρόλευκους» να πατούν τον ΠΑΟΚ, ωστόσο, να μην καταφέρνουν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα, σπαταλώντας σωρεία ευκαιριών.

Διαβάστε επίσης

«Συγκεντρωμένοι για τη νίκη»

«Συγκεντρωμένοι για τη νίκη»

Ο Ματίας Ναουέλ μίλησε για την επικείμενη αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Η Ελλάδα, η Ευρώπη και ο πάγκος

Η Ελλάδα, η Ευρώπη και ο πάγκος

Η μοναδική λύση για το ματς με την Ντουντελάνζ και οι δυσκολίες που θα έχουν τα παιχνίδια με τον Απόλλων στο Καραϊσκάκη και τον Άρη στη Θεσσαλονίκη.

«Ανέβασαν» τον Λάζαρο!

«Ανέβασαν» τον Λάζαρο!

Η κίνηση… εμψύχωσης των «ερυθρόλευκων» στον μεσοεπιθετικό του Θρύλου, ο οποίος ήταν εξαιρετικός κόντρα στην Ντουντελάνζ, αλλά και πολύ άτυχος.