Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Άρπαξε την ευκαιρία...

Άρπαξε την ευκαιρία...
Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2018 - 20:00

Ο Δημήτρης Μάνος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης των Πειραιωτών με 1-0 κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο 24χρονος φορ πέρασε ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο στο 75’ του ματς στη θέση του Ανδρέα Μπουχαλάκη και 14 λεπτά αργότερα κατάφερε να σκοράρει το «χρυσό» γκολ που έψαχνε ο Θρύλος, χαρίζοντάς του μία πολύ σημαντική νίκη (1-0) ενόψει της συνέχειας.

Ο νεαρός επιθετικός των Πειραιωτών άρπαξε σε ακόμη ένα ματς την ευκαιρία… από τα μαλλιά και έδειξε σε όλους ότι αξίζει να βρίσκεται και να αγωνίζεται με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Ο Μάνος έχει πολλά πράγματα να βελτιώσει, ακόμη, ωστόσο, δεν χωράει αμφιβολία ότι αποτελεί έναν ποδοσφαιριστή με τεράστιο ταλέντο, ο οποίος έχει ξεχωριστή σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα.

Μόνο τυχαία δεν βγήκε πρώτος σκόρερ την περυσινή σεζόν στη Football League με τον ΟΦΗ, σημειώνοντας 27 τέρματα, ενώ έχει καταφέρει να σημειώσει ακόμη 2 γκολ σε 3 αναμετρήσεις τη φετινή σεζόν με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Ο Μάνος εκμεταλλεύεται τη συγκυρία με τους τραυματισμούς των Γκερέρο και Χασάν και δείχνει ότι είναι ικανός να αγωνιστεί και να προσφέρει στην κορυφαία ομάδα της χώρας.

Ο Πέδρο Μαρτίνς τον πιστεύει, παρά το γεγονός ότι δεν τον χρησιμοποίησε στο βασικό σχήμα, επιλέγοντας τον Λάζαρο, ο οποίος είχε πραγματοποιήσει εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στην Ντουντελάνζ.

Διαβάστε επίσης

Εύκολα ο Λεβαδειακός τον Άρη Αβάτου

Εύκολα ο Λεβαδειακός τον Άρη Αβάτου

Η ομάδα της Βοιωτίας επικράτησε με 4-0 της ομάδας της Ξάνθης στο πρώτο ματς για την 2η αγωνιστική του 5ου ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδος, όπου βρίσκεται και ο Ολυμπιακός.

Το πείσμα του Λαζάρου!

Το πείσμα του Λαζάρου!

Ο διεθνής εξτρέμ είχε υπομονή, επιμονή και πείσμα και δικαιώθηκε με τη φάση στο τελευταίο λεπτό.