Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Απαράδεκτο να παίζουμε σε αυτό τον αγωνιστικό χώρο»

«Απαράδεκτο να παίζουμε σε αυτό τον αγωνιστικό χώρο»
Πέμπτη, 1 Νοεμβρίου 2018 - 19:35

Σε γήπεδο-ντροπή για το ελληνικό ποδόσφαιρο αγωνίστηκε ο Ολυμπιακός κόντρα στην Παναχαϊκή για το Κύπελλο Ελλάδος.

Ο αγωνιστικός χώρος του σταδίου ήταν απλά απαράδεκτος, κάτι το οποίο τόνισε και στις δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός υπογράμμισε ότι είναι πολύ λυπηρό να αγωνίζεται οποιαδήποτε ομάδα σε τέτοιο αγωνιστικό χώρο, επισημαίνοντας ότι υποβαθμίζει το ποδόσφαιρο, ενώ είναι και πολύ επικίνδυνο για τη σωματική ακεραιότητα των παικτών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι πραγματικά απαράδεκτο να παίζουμε ποδόσφαιρο σε αυτό τον αγωνιστικό χώρο. Είναι πάρα πολύ λυπηρό το γεγονός ότι η ομοσπονδία επιτρέπει να γίνονται ματς σε αυτό τον αγωνιστικό χώρο. Υποβαθμίζει το προϊόν. Υποβαθμίζει την ποιότητα του αγώνα και υπάρχει και κίνδυνος για την ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών. Είναι πραγματικά πάρα πολύ λυπηρό αυτό το γεγονός».

Διαβάστε επίσης

Ντεμπούτο για Βοΐλη

Ντεμπούτο για Βοΐλη

Ο νεαρός επιθετικός του Ολυμπιακού αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τη φανέλα της πρώτης ομάδας.

 Με «Τόρο», Ναουέλ και Νάτχο

 Με «Τόρο», Ναουέλ και Νάτχο

Οι δύο σκόρερ του Ολυμπιακού στην Πάτρα, μαζί με τον Νάτχο ήταν οι παίκτες που ξεχώρισαν από την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς.

Νίκη-πρόκριση στους «16»

Νίκη-πρόκριση στους «16»

Ο Ολυμπιακός νίκησε 2-0 την Παναχαϊκή στο… χωράφι του Παμπελοποννησιακού και πήρε ήδη το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο του κυπέλλου.

Άνοιξε λογαριασμό ο Ναουέλ (vid)

Άνοιξε λογαριασμό ο Ναουέλ (vid)

Ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού σκόραρε κόντρα στην Παναχαϊκή, σημειώνοντας το πρώτο του τέρμα με την ερυθρόλευκη φανέλα.