Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τώρα είναι η πιο μεγάλη ώρα!

Τώρα είναι η πιο μεγάλη ώρα!
Παρασκευή, 2 Νοεμβρίου 2018 - 18:56
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Σε όλα τα μεγάλα ματς της φετινής σεζόν στο ελληνικό πρωτάθλημα, μέχρι στιγμής, ο Ολυμπιακός δεν έχει καταφέρει να πάρει τη νίκη. Όλοι θυμόμαστε τι έγινε στις αναμετρήσεις με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ. Στην πρώτη ο Ολυμπιακός έκανε ό,τι ήθελε τον αντίπαλό του, αλλά δεν τα κατάφερε. Στη δεύτερη είχε τον έλεγχο και στο φινάλε έχασε τη νίκη μέσα από τα χέρια του.

Με τη διαφορά στους 6 βαθμούς από την πρώτη θέση, οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη την Κυριακή κόντρα στον Άρη. Στο ματς του «Κλ. Βικελίδης» ο Ολυμπιακός πρέπει να νικήσει. Στην προκειμένη περίπτωση το πρέπει λέει πολλά. Πόσω δε μάλλον με δεδομένο και το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής. Ο ΠΑΟΚ αγωνίζεται Σάββατο στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο, όπως και η ΑΕΚ με τον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ.

Άρα όλοι αντιλαμβάνονται πόσω κομβικό είναι το ματς στη Θεσσαλονίκη. Οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να πάρουν ένα μεγάλο ματς. Διότι αυτό τους έχει λείψει φέτος, δεν το έχουν πετύχει. Πρέπει να το κάνουν και να το κάνουν τώρα. Αυτή είναι η στιγμή. Μια τέτοια νίκη χρειάζεται για να γυρίσει ο διακόπτης!

Η αναμέτρηση στο «Κλ. Βικελίδης» και το timing είναι ιδανικά τώρα. Αυτό που χρειάζεται είναι να πάρει ο Ολυμπιακός το ματς. Αυτό έχει σημασία τώρα. Το πώς περνάει σε δεύτερη μοίρα. Εδώ το πρέπει είναι αυτό που είναι αναγκαίο να υπερισχύσει!

Διαβάστε επίσης