Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το πάθος ξεχειλίζει!

Το πάθος ξεχειλίζει!
Σάββατο, 3 Νοεμβρίου 2018 - 11:15

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Κυριακή (04/11) τον Άρη για την 9η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος σε μία αναμέτρηση, όπου οι Πειραιώτες θέλουν πάση θυσία τη νίκη.

Οι παίκτες του Θρύλου γνωρίζουν ότι δεν θα έχουν εύκολο έργο στη Θεσσαλονίκη, όμως δείχνουν αποφασισμένοι να τα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να φύγουν με το τρίποντο από το «Κλ. Βικελίδης».

Ο Πέδρο Μαρτίνς προσπάθησε στην προπόνηση της Παρασκευής (02/11) να «ντοπάρει» τους παίκτες του για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ωστόσο, φάνηκε ότι ήδη το πάθος από όλους τους «ερυθρόλευκους» ξεχειλίζει.

Η νίκη είναι μονόδρομος για τους Πειραιώτες, το γνωρίζουν άπαντες και «διψούν» να αγωνιστούν και να πάρουν τους πολύτιμους 3 βαθμούς για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Οι «ερυθρόλευκοι» εκτός έδρας δεν έχουν καταφέρει να πάρουν τα αποτελέσματα που θέλουν, όμως, πλέον δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες και πρέπει πάση θυσία να επιστρέψουν με τη νίκη από τη Θεσσαλονίκη.

Το τρίποντο στη συγκεκριμένη αναμέτρηση θα δώσει άλλη ώθηση στην ομάδα ενόψει της συνέχειας και οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς δείχνουν πανέτοιμοι και αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για να το κατακτήσουν.

Διαβάστε επίσης

«Τρελαμένοι» με τον κόσμο!

«Τρελαμένοι» με τον κόσμο!

Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες του Ολυμπιακού θέλουν να ανταποδώσουν τη στήριξη των φίλων των Πειραιωτών από το ξεκίνημα της σεζόν.

Η ικανοποίηση για τον «Τόρο»!

Η ικανοποίηση για τον «Τόρο»!

Ο Βασίλης Τοροσίδης έχει ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοσή του στα τελευταία ματς του Ολυμπιακού, προσφέροντας σημαντικές λύσεις τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων.