Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Απαραιτήτως νίκη στη Θεσσαλονίκη

Απαραιτήτως νίκη στη Θεσσαλονίκη
Κυριακή, 4 Νοεμβρίου 2018 - 07:44

Τα αποτελέσματα του Σαββάτου δίνουν την ευκαιρία στον Ολυμπιακό να μειώσει τη διαφορά από την πρώτη θέση. Αρκεί να φύγει νικητής από το «Κλ. Βικελίδης». Στο ματς με τον Άρη. Live στις 19:00 στο gavros.gr/ΕΡΤ1.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να πετύχουν μια σημαντική νίκη τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα, στο ματς κόντρα στους «κίτρινους» και να δώσουν νέο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα. Τώρα είναι η ώρα! Ειδικά μετά το αποτελέσματα του Σαββάτου στις αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ. Δεν πρέπει να χάσουν αυτή την ευκαιρία!

Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι ποδοσφαιριστές του είναι προετοιμασμένοι για το ματς αυτό, γνωρίζουν τι θα συναντήσουν και θέλουν να μπουν από την αρχή δυνατά, για να βάλουν από νωρίς τις βάσεις για το «διπλό».

Διαβάστε επίσης

Ευκαιρία που δεν πρέπει να χαθεί...

Ευκαιρία που δεν πρέπει να χαθεί...

Ο Ολυμπιακός οφείλει να εκμεταλλευτεί την απώλεια των βαθμών του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ και να πάρει τη νίκη κόντρα στον Άρη, πλησιάζοντας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Συνάντησαν τα πρότυπά τους! (vid)

Συνάντησαν τα πρότυπά τους! (vid)

Η Σχολή Θεσσαλονίκης του Ολυμπιακού επισκέφτηκε το ξενοδοχείο όπου διαμένει η αποστολή των Πειραιωτών, ετοιμάζοντας θερμή υποδοχή στους «ερυθρόλευκους».