Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Συνάντησαν τα πρότυπά τους! (vid)

Συνάντησαν τα πρότυπά τους! (vid)
Κυριακή, 4 Νοεμβρίου 2018 - 10:23

Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν οι μικροί αθλητές από τη Σχολή του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη στην αποστολή της πρώτης ομάδας.

Οι νεαροί παίκτες του Θρύλου επισκέφτηκαν το ξενοδοχείο όπου διαμένει η «ερυθρόλευκη» αποστολή ενόψει του αγώνα με τον Άρη, με τους μικρούς αθλητές να δίνουν ανθοδέσμες στους παίκτες και στον Πέδρο Μαρτίνς, καλωσορίζοντάς τους στη Θεσσαλονίκη.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού φυσικά έγιναν δέκτες λατρείας από τους μικρούς φίλους τους, οι οποίοι ανταπέδωσαν την υποδοχή που έλαβαν, μοιράζοντας αυτόγραφα και βγάζοντας πολλές φωτογραφίες μαζί τους.

Η Σχολή του Θρύλου στη Θεσσαλονίκη επισκέπτεται πάντα την αποστολή της ομάδας όταν εκείνη αγωνίζεται στη συμπρωτεύουσα, κάτι το οποίο έπραξε για ακόμη μία φορά, με τους νεαρούς αθλητές να έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν τα πρότυπά τους.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η «ερυθρόλευκη» Σχολή στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιεί εξαιρετική δουλειά, πάντα σε συνεργασία με την Ακαδημία του Ολυμπιακού.

Δείτε το βίντεο από την επίσκεψη της Σχολής Θεσσαλονίκης στην πρώτη ομάδα:

Διαβάστε επίσης

To «ξέσπασμα» των επιθετικών

To «ξέσπασμα» των επιθετικών

Ο Πέδρο Μαρτίνς περιμένει αποτελεσματικότητα από τους επιθετικούς της ομάδας, ώστε να μπορέσει ο Ολυμπιακός να πάρει το «διπλό» από το γήπεδο του Άρη.

Ορκισμένοι για το «διπλό»!

Ορκισμένοι για το «διπλό»!

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού είναι αποφασισμένοι να καταθέσουν ό,τι έχουν μέσα στο γήπεδο του Άρη, ώστε να πάρουν το πολυπόθητο τρίποντο.

Ευκαιρία που δεν πρέπει να χαθεί...

Ευκαιρία που δεν πρέπει να χαθεί...

Ο Ολυμπιακός οφείλει να εκμεταλλευτεί την απώλεια των βαθμών του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ και να πάρει τη νίκη κόντρα στον Άρη, πλησιάζοντας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.