Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Μαζί συνεχίζουμε να προοδεύουμε!»

«Μαζί συνεχίζουμε να προοδεύουμε!»
Δευτέρα, 5 Νοεμβρίου 2018 - 13:56

Ο Ολυμπιακός πέτυχε το στόχο του στη Θεσσαλονίκη. Νίκησε 1-0 τον Άρη και πλησίασε στη βαθμολογία τις ομάδες που προπορεύονται. Το πιο σημαντικό είναι πώς οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν δυνατά στο ματς, είχαν από την αρχή τον έλεγχο και «χτύπησαν» την κατάλληλη στιγμή με το γκολ του Χασάν που προήλθε από τον εξαιρετικό συνδυασμό ανάμεσα στον Νάτχο, τον Κούτρη και τον Αιγύπτιο φορ.

Με τον Πέδρο Μαρτίνς να είναι απόλυτα ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα και την εικόνα της ομάδας του. Ο Πορτογάλος τεχνικός, το μεσημέρι της Δευτέρας, με μήνυμά του μέσω του λογαριασμού του στο twitter, έδωσε το στίγμα για τη νίκη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», αλλά και τη συνέχεια της σεζόν.

Διότι η δουλειά που γίνεται καθημερινά στο Ρέντη αποδίδει... καρπούς. Κι αυτό που έχει τονίσει πολλές φορές ο 48χρονος κόουτς είναι η λέξη πρόοδος που είναι συνεχής και παιχνίδι με το παιχνίδι, ο Θρύλος είναι όλο και καλύτερος.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού έγραψε «Μαζί, συνεχίζουμε να προοδεύουμε! Σας ευχαριστούμε για τη συνεχή σας υποστήριξη!»

Διαβάστε επίσης

Ημέρες 1997 για τον Θρύλο...

Ημέρες 1997 για τον Θρύλο...

Ο Ολυμπιακός είχε 7 σερί ματς χωρίς να σκοράρει στο α’ ημίχρονο. Και πήρε τον τίτλο με +12 από τον δεύτερο.Τώρα μετράει 6.