Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τεσσάρα στο ημίχρονο μετά από 10 χρόνια

Τεσσάρα στο ημίχρονο μετά από 10 χρόνια
Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου 2018 - 22:59
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Σούπερ ήταν ο Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο με την Ντουντελάνζ. Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν καταιγιστικοί ως το 45ο λεπτό και σκόραραν 4 γκολ στο διάστημα αυτό.

Κάτι που είχε να κάνει ο Ολυμπιακός μια δεκαετία στην Ευρώπη. Από τον Νοέμβριο του 2008. Τότε, στις 27/11/2008, με τον Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο οι «ερυθρόλευκοι» είχαν συντρίψει με 5-1 την Μπενφίκα.

Όπως απόψε, έτσι και τότε είχαν σκοράρει 4 φορές στο πρώτο ημίχρονο. Με τα γκολ των Γκαλέτι (1'), Πατσατζόγλου (18'), Ντιόγκο (24') και Μπελούτσι (44'). Ενδιάμεσα είχε μειώσει ο Νταβίντ Λουίς (33') για την πορτογαλική ομάδα, για να έρθει ένα ακόμα γκολ στο δεύτερο μέρος από τον Ντιόγκο (54').

Κόντρα στην Ντουντελάνζ ο Ολυμπιακός χρειάστηκε 36 λεπτά για να σκοράρει τα τέσσερα γκολ και να πάει στο ημίχρονο με την ομάδα από το Λουξεμβούργο, προηγούμενος με 4-0!

Διαβάστε επίσης

Τρομερός Φορτούνης (vid)

Τρομερός Φορτούνης (vid)

Ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού σκόραρε και με το κεφάλι στο 36’ του ματς με την Ντουντελάνζ, κάνοντας το 4-0 με το 2ο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση.

Γκολάρα από τον Λάζαρο! (vid)

Γκολάρα από τον Λάζαρο! (vid)

Με ένα απίστευτο γυριστό βολ πλανέ ο Χριστοδουλόπουλος έκανε το 3-0 στο 26’ του ματς κόντρα στην Ντουντελάνζ.

Τραυματίστηκε ο Ναουέλ

Τραυματίστηκε ο Ναουέλ

Ο μεσοεπιθετικός των Πειραιωτών αποχώρησε τραυματίας στο 34’ του αγώνα με την Ντουντελάνζ αφήνοντας τη θέση του στον Γιάννη Φετφατζίδη.