Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η τελευταία προπόνηση

Η τελευταία προπόνηση
Σάββατο, 10 Νοεμβρίου 2018 - 17:54

Σε λίγη ώρα ξεκινά η τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού για το ματς με τον Παναθηναϊκό, την Κυριακή στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης». Θα αρχίσει στις 18:00 και με αυτή θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία για το ματς με τους «πράσινους».

Αυτό που περιμένει ο Πέδρο Μαρτίνς είναι να δει την κατάσταση του Μπίμπαρς Νάτχο. Να μιλήσει μαζί του. Εάν κι όπως τόνισε στην κάμερα των καναλιών Novasports, θα περιμένει ως την τελευταία στιγμή τον Ισραηλινό μέσο. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να δώσει πολλά και να βοηθήσει τους «ερυθρόλευκους» με τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού του.

Θυμίζουμε πώς εκτός πλάνων του Πορτογάλου τεχνικού είναι ο τραυματίας Γκερέρο, ενώ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Ναουέλ που αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού κατά τη διάρκεια του ματς με την Ντουντελάνζ. Μετά το τέλος της προπόνησης θα ανακοινωθεί η αποστολή του Θρύλου για το εντός έδρας ματς με τον Παναθηναϊκό (11/11, 19:30).

Διαβάστε επίσης

Ερυθρόλευκη κυριαρχία (vids)

Ερυθρόλευκη κυριαρχία (vids)

Ο Ολυμπιακός έχει μόνο νίκες με τον Παναθηναϊκό ως γηπεδούχος στον α’ γύρο, όταν παίζουν αμέσως μετά από ευρωπαϊκό ματς των «ερυθρολεύκων»!

«Σαν τελικός με Παναθηναϊκό»

«Σαν τελικός με Παναθηναϊκό»

Ο Βασίλης Τοροσίδης μίλησε για το ματς του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟ, καθώς και για τη δική του επίδραση στην ομάδα τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων.