Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μη βιάζεστε… Έχει δρόμο ακόμη!

Μη βιάζεστε… Έχει δρόμο ακόμη!
Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2018 - 00:03

Τον Ολυμπιακό δεν γίνεται κανείς να τον ξεγράψει… Άλλωστε δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι όλοι φοβούνται τους Πειραιώτες ακόμη και τώρα στο -6, όταν είναι ξεκάθαρο ότι όλοι τον πολεμούν. Κάτι το οποίο φάνηκε και από τη διαιτησία του Ελβετού διαιτητή στο ματς με τον ΠΑΟ, ο οποίος έκανε... όπως του είπαν σωστά τη δουλειά του…

Φυσικά, οι Πειραιώτες γνωρίζουν ότι από την πλευρά τους έχουν τη δική τους ευθύνη για το γεγονός ότι δεν έχουν καταφέρει να πάρουν τα αποτελέσματα που ήθελαν, παρά το γεγονός ότι είχαν στα περισσότερα από αυτά την απόλυτη κυριαρχία του αγώνα.

Η ατυχία και η αναποτελεσματικότητα στην τελική προσπάθεια έχει παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στα αποτελέσματα της ομάδας, με όλους, όμως, να το γνωρίζουν και να είναι αποφασισμένοι να το διορθώσουν στη συνέχεια. Έχουν την ευκαιρία στη διακοπή να δουλέψουν, παρά το γεγονός ότι λείπουν οι διεθνείς και να αλλάξουν την κατάσταση στη συνέχεια ακόμη και κόντρα σε όλους όσους προσπαθούν για το αντίθετο.

Πάντως, το μόνο σίγουρο είναι ότι όλοι στο «ερυθρόλευκο στρατόπεδο» έχουν πεισμώσει, να ανατρέψουν την κατάσταση και να φανεί και στα αποτελέσματα η τεράστια αγωνιστική κυριαρχία του Ολυμπιακού.

Για όσους βιάζονται… έχει ακόμη πολύ δρόμο το πρωτάθλημα και οι Πειραιώτες είναι αποφασισμένοι να αποδείξουν για ακόμη μία φορά ότι τον Θρύλο δεν γίνεται κανείς να τον ξεγράψει.

Υπομονή, λοιπόν, γιατί τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη… Εξάλλου ακόμα δεν έχουμε διανύσει ούτε το μισό του φετινού πρωταθλήματος.

Ο Ολυμπιακός έχει δείξει ότι είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και έχει το χρόνο, αν βελτιώσει κάποια στοιχεία στο παιχνίδι του να επιστρέψει σύντομα μετά τη διακοπή ξανά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Ο κόσμος και οι παίκτες του Θρύλου πιστεύουν ότι η ομάδα μπορεί να πετύχει και τη φετινή σεζόν τους στόχους της και όλοι είναι αποφασισμένοι να κάνουν ό,τι μπορούν, ώστε να τα καταφέρουν.

Διαβάστε επίσης