Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ε, δεν ήταν και τόσο μωρά

Ε, δεν ήταν και τόσο μωρά
Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2018 - 01:13
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Μωρά τα... ανεβάζουν, μωρά τα... κατεβάζουν. Για τους παίκτες του ΠΑΟ ο λόγος. Προφανώς υπάρχουν αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές στο ρόστερ του τριφυλλιού ωστόσο αυτό συνέβη λόγω οικονομικής δυσπραγίας και μεταγραφικών περιορισμών. Οι πράσινοι έκαναν, όπως συνηθίζουμε να λέμε σε ανάλογες περιπτώσεις, την ανάγκη φιλοτιμία.

Με αφορμή λοιπόν την ύπαρξη νεαρών παικτών στις αποστολές αλλά και τις 11άδες του ΠΑΟ γράφεται και λέγεται κατά κόρον η έκφραση: τα μωρά του Δώνη. Ε, αν το ψάξει κανείς θα διαπιστώσει ότι δεν είναι και τόσο μωρά.

Για παράδειγμα, η 11άδα των πρασίνων που «κατέβηκε» στο «Γ.Καραϊσκάκης» δεν ήταν εντυπωσιακά νεότερη σε σχέση μ' εκείνη του Ολυμπιακού. Ο μέσος όρος ημερών της 11άδας των ερυθρολεύκων στο ντέρμπι ήταν 9.426 μέρες για κάθε παίκτη ενώ εκείνη των πρασίνων 9.222. Μιλάμε ουσιαστικά για κάτι λιγότερο από μισό χρόνο διαφορά...

Διαβάστε επίσης

«Μάχες» σε Ευρώπη και Αφρική

«Μάχες» σε Ευρώπη και Αφρική

Το ακριβές πρόγραμμα των διεθνών του Ολυμπιακού σε Nations League, Κόπα Άφρικα και προκριματικά ευρωπαϊκού πρωταθλήματος των Ελπίδων.

Μη βιάζεστε… Έχει δρόμο ακόμη!

Μη βιάζεστε… Έχει δρόμο ακόμη!

Δεν έχει τελειώσει ακόμη τίποτα στο πρωτάθλημα, με τους «ερυθρόλευκους» να είναι αποφασισμένοι να δουλέψουν στη διακοπή, ώστε να αποδείξουν για ακόμη μία φορά ότι τον Ολυμπιακό δεν γίνεται να τον ξεγράψεις.