Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μόνο νίκη...

Μόνο νίκη...
Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2018 - 08:01

Την Φινλανδία υποδέχεται απόψε στις 21:45 η εθνική Ελλάδος στο ΟΑΚΑ για την 5η αγωνιστική του Nations League.

Οι παίκτες της «γαλανόλευκης» γνωρίζουν ότι έχουν πολύ λίγες πιθανότητες για την πρωτιά στον όμιλό τους, ωστόσο, είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα και να πάρουν τη νίκη στο σημερινό αγώνα.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θέλει μόνο τη νίκη, ώστε να συνεχίζει να ελπίζει και από εκεί και πέρα να περιμένει και τα αποτελέσματα του άλλου ματς του ομίλου.

Παρόλο αυτά, οι παίκτες της εθνικής μας ομάδας σκέφτονται μόνο τον αγώνα με την Φινλανδία, με τον Άγγελο Αναστασιάδη, αν και δεν άνοιξε τα χαρτιά του να αναμένεται να χρησιμοποιήσει στο βασικό του σχήμα τόσο τους Φορτούνη και Τοροσίδη όσο και τον Κούτρη.

Πιο συγκεκριμένα, μία πιθανή 11αδα της εθνικής είναι η εξήε: Βλαχοδήμος, Τοροσίδης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Κούτρης, Ζέκα, Κουρμπέλης, Πέλκας, Φορτούνης, Μπακασέτας, Μήτρογλου.

Συγκεκριμένα ο ομοσπονδιακός τεχνικός δούλεψε με το γνωστό 4-2-3-1 και τον Βλαχοδήμο στην εστία, τους Τοροσίδη, Μανωλά, Παπασταθόπουλο και Κούτρη στην άμυνα, Ζέκα και Κουρμπέλης, Πέλκα Φορτούνη και Μπακασέτα στην τριάδα μεσοεπιθετικά και τον Κουλούρη στην κορυφή, καθώς και σύστημα με τριάδα στην άμυνα (Σιόβας, Μανωλάς, Σωκράτης), τον Πασχαλάκη στο τέρμα.

Διαβάστε επίσης

Ο «πονοκέφαλος» του Μαρτίνς...

Ο «πονοκέφαλος» του Μαρτίνς...

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, όπως είναι φυσικό, ανησυχεί για την κατάσταση στην οποία θα επιστρέψουν οι διεθνείς παίκτες του από τις εθνικές τους ομάδες.